Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамско бижу с масивни многоцветни камъни - D101

14,00 лв

Дамско бижу с масивни многоцветни камъни - D101 #07860

Описание:

Дамски бижута, разработени с краси изработка, подходящи за всеки стил. Стилни и иновативни, те впечатляват с дизайн и красиви кристални елементи, наподобяващи ретро стил. Предлагаме няколко варианта от бижута, съчетание от колиета и колиета с обици. Можете да изберете своят вариант, онлайн, като всички артикули от бижута са на една и съща, изгодна за вас цена.

Особености: 

Бижута в ретро стил: Този стил не излиза никога от мода. Независимо от сезона, епохата или изминалото време те си остават емблема с годините. Този тип бижута, могат да се носят с различна по форма на дрехите деколтета. Също така, предразполага да се носят, с официални дрехи, спортно-елегантни или ежедневни облекла. Подходящи с всяка една колекция. Няколко варианта от модела! Вариант 1: Огърлица с два реда овални кристали. Този аксесоар е с регулируема дължина на верижката. Вариант 2: Колие с многоцветни кристали. Този артикул, също е с регулируема дължина. Вариант 3: Колие и обеци. Комплектът е с идентичен дизайн и изработка. Вариант 4: Масивно колие с кристали в два варианта.

Дизайн:

 Високо качество на продукта, произведен съгласно международните стандарти. Материали без токсичност, като хипоалергични стоманени частици, стоманени  метали и благородни метални покрития, които са безопасни за кожата. Вариант 1: Колието е съставено два реда кристали с многоцветен цвят, които са залепени, едно за друго, разделящи се от малки бели кристалчета. Предлага се в три варианта: зелени кристали с форма на сълза, кристали с кръгла форма, бели или кръгли кристали с червен цвят. Вариант 2: Колието е направено от една лента, обсипана с фини кристали, прикрепени към нея един ред камъни. В средата им се спуска, красива конструкция, описваща четириъгълник. Предлага се в два модела от цветове: сребрист, златист. Вариант 3: Колие с обеци. Комплектът се предлага в два цвята със сини или зелени диаманти. Вариант 4: Колието с диаманти в избор от два цвята: със сини или многоцветни диаманти. Вариант 5: Колие с обеци. Тънка верижка обсипана с бели кристали, на нея са закрепени четири диаманта. Моделът е комплект с обеци и се предлага в два цвята: черен и син. Вариант 6: Комплект от обеци и колие. Моделът изпъква със своите два слоя от камъни, които го изграждат, а по средата им са наредени големи красиви камъни. Предлага се в два варианта: със бели или черни диаманти.

Технически характеристики: 

 • Вид артикул: Бижута;
 • Пол: Жена;
 • Регулируема дължина;
 • Обеци с винт;
 • Вариант 1: Колие с кристали сълза в зелен цвят, с овални кристали в бял и червен цвят;
 • Вариант 2: Колие с кристали сълза: Цвят: Златист, Черен,
 • Вариант 3: Колие и обеци с овални кристали: Цвят: Син, Зелен;
 • Вариант 4: Колие с овални кристали, Цвят: Син, Многоцветен;
 • Вариант 5: Колие и обеци с овални кристали , Цвят: Син, Червен;
 • Вариант 6: Колие с обеци, кристали сълза , Цвят: Черен, Бял.

Съдържание на пакета: 

 • 1х Дамско бижу;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.