Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамска шапка с апликация на червило и 3D мече DZ K-17

23,50 лв

28,50 лв

-18%

-5,00 лв

Дамска шапка с апликация на червило и 3D мече DZ K-17 #02813

Дамска шапка с апликация на червило и 3D мече

Дамска шапка с апликация на червило и 3D мече е един чудесен начин да се предпазите от силното слънце през лятото и същевременно да сте в крак с модните тенденции. Предимство на модела е, че спокойно може да се носи и през останалите сезони като подходящ аксесоар към облеклото. Шапката е изключително добре изработена в спортно-елегантен стил, с козирка изцяло покрита от едноцветни пайети. Добре известно е, че пайетите пречупват светлината и придават неповторим блясък. Наред с това цялата предна част е осеяна с апликации на цветя, сред които са поместени шикозно червило и сладко малко меченце с цвете на гърдите.

Регулируема обиколка

Продуктът се предлага в един универсален размер, който пасва на дамите с различна обиколка на главата. Това е така, благодарение на предвидената лента за регулиране на широчината, която се намира традиционно в задната част на този тип бейзболни шапки. В стандартно закопчаване дължината на модела е 27.5 см, а широчината 17.5 см.

Защо е подходящ този модел?

Голямо предимство на модела е, че задната страна е изцяло направена от мрежеста материя. По този начин скалпът може да се проветрява така, че не се запарва и изпотява. Освен това наличието на тази регулираща лента и отворът, който образува дава възможност косата да бъде вързана на опашка, която да минава през дупката. Не на последно място от значение е също така и лесната поддръжка на артикула, Почистването става много лесно, буквално с едно забърсване с влажна кърпа. Отделно от това пайетите и множеството декоративни елементи не задържат мръсотия.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Модел: апликация червило и мече;
  • Универсален размер;
  • Дължина: 27.5 см;
  • Широчина: 17.5 см;
  • Регулираща лента;
  • Козирка с пайети;
  • Цвят: черен, розов, сив.

Съдържание

  • 1 х Шапка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.