Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Четири части Нова романтика BAG19

60,00 лв

80,00 лв

-25%

-20,00 лв

Четири части Нова романтика BAG19 #01693

Комплект от четири части с декоративно катинарче „Нова романтика“

Романтиката на отминалите векове оживява като тенденция в световната мода и на много ревюта виждаме дрехи с високи яки, флорални мотиви и пастелни цветове. Колекцията, която ви предлагаме, също е вдъхновена от тази епоха и инспирира съвременната жена за повече красота в ежедневието. Състои се от четири части, обединени от общия дизайн, релефна щампа и цвят. Включени са голяма всекидневна чанта, вечерна, козметичен несесер и визитник.

Стилен дизайн с внимание към детайла

Акцентът в колекцията пада върху ежедневния модел, решен в класическа геометрична форма. Това, което придава романтичен и загадъчен облик на изделието е кокетното декоративно коланче с катинар, което сякаш предпазва всички скрити в чантата женски тайни. Моделът разполага с две солидни дръжки с удобен захват, но допълнително са поставени и метални халки за закачването на по-дълга дръжка. Тя също е включена в комплекта и може да бъде сменяна според ситуацията между отделните изделия. Вътрешността на ежедневната чанта е разделена на три с преграда, направена като джоб с цип. Размерът е подходящ за съхраняването на документи и книжа с размер А4, както и на техника като таблет, мини ноутбук или четец за книги. Добавените два отворени джоба, улесняват съхранението на дребни предмети, а за по-лични вещи има и още един дискретен, който се затваря с цип.

Вторият модел е по-малък и е подходящ за излизане с приятели или любимия, или като аксесоар при официални фирмени събития и големи семейни тържества. Може да се носи като портмоне под мишница или с прикачената дълга дръжка през рамо.

Козметичният несесер също е мултифункционален. От една страна се комбинира с останалите изделия, но от друга може да го носите и самостоятелно като мини-чантичка с допълнителната дръжка-халка.

Визитникът е чудесен помощник за деловата жена, а в него могат да се съхраняват и лични документи и банкови карти.

Прецизност на изработката

Продуктите в колекцията са направени от два вида изкуствена кожа – гладка и с релеф, съчетани в красив дизайн с впечатляващ ефект. Подходено е и с много внимание към поставените декоративни елементи, и качеството на изработката е завидно. Използваната материя е здрава и трудно се поддава на механични повреди, а също така има и известно ниво на водоустойчивост, така че вещите прибрани вътре ще останат сухи при дъжд.

От пастелно розово до страстно червено

В духа на новата романтика, цветовата палитра на комплекта е решена предимно в нежни и пастелни тонове като бяло, шампанско и кремаво. Все пак за почитателите на по-наситени нюанси са включени и земно кафяво, рубинено червено и индиго синьо. Класиката е представена във вечното черно.

Технически характеристики:

  • Модел: комплект 4 части „Нова романтика“;
  • Марка: Maidini;
  • Размери:
  • Ежедневна: 31/25/12 см (дължина на основата/височина/широчина);
  • Цвят: пастелно розово (кремаво), шампанско, бяло, червено, кафяво, индиго синьо, черно.

В опаковката:

  • 4 броя в избран цвят.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.