Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Bluetooth трансмитер за автомобил с подвижен корпус, USB изход и TF ВС28 HF26

42,00 лв

50,00 лв

-16%

-8,00 лв

Bluetooth трансмитер за автомобил с подвижен корпус, USB изход и TF ВС28 HF26 #02159

ОСОБЕНОСТИ

Пътувате на дълъг път и имате нужда от надежден източник на енергия за своите мобилни устройства? Обичате да слушате музика или пък е необходимо да провеждате важни разговори докато шофирате? Много проблематични ситуации, които могат да бъдат лесно разрешени с този малък мултифункционален уред. ВС28 е зарядно за автомобил, който работи като музикален плейър, захранващо за смартфони и др., както и хендсфрий.


Дизайн и външен облик


Производителите са заложили на минималистичния дизайн, решен в хромиран черен цвят. Формата е ергономична, подобна на осмица с широка горна половина на която се помещава 3 сантиметровия LED дисплей. В долната половина е разположен големия контролен бутон, с който се управля нивото на звука, преминава се между различните режими или се включва опцията “свободни ръце” за разговор.

На страничната част на корпуса са разположени слотовете за USB, micro SD, както и двете копчета за смяна между песните и аудио-джака. Различното при ВС28 е, че този корпус е подвижен, завъртайки се на цели 180 градуса, за да може да го разположите във възможно най-удобната за вас позиция на таблото.


Функции и възможности


Включен в запалката на превозното средство изделието ще послужи като надеждно зарядно за изтощените батерии на смартфони, таблети, GPS-и и др. Може да зареждате до две устройства едновременно, през двата странични USB-порта.

Нито едно пътуване не е същото без музика. С ВС28 имате няколко опции, за да се насладите на предпочитаните си песни. Директният начин е през micro SD карта, на която сте записали парчета в някои от популярните музикални формати. Тя се поставя в съответния слот и движението по плейлистата се осъществява със страничните копчета. Не екрана се изписва името на песента и изпълнителите.

Втората възможност е посредством Bluetooth връзката, осъществена към желаното мобилно устройство. При това свързване - навигацията се извършва дистанционно, а на LED дисплея е изобразена иконката за Bluetooth.

Третата опция е да използвате USB-външен диск (флашка), която да навигирате по същия начин, както и TF картата.

Безопасността по време на път е приоритет за всички водачи, а разговорите по телефона често са сочени като причина за произшествия. Благодарение на този малък уред ще може да използвате опцията “свободни ръце”, чрез която да отговаряте на повиквания само с едно натискане на централния бутон. Вграденият микрофон разполага с функцията да подтиска шумове от околната среда за по-ясен звук, а на екрана ще бъде изписано от кого е повикването.

ВС28 е с подсилена система за запaмeтяване и при изключване и повторно включване на звука и другите параметри се възстановяват от предишните си позиции.


Технически параметри:

 • Модел: ВС28;
 • Екран: 3 см (1.2 инча);
 • Поддържа: TF карти , USB 2.0 флашки, Bluetooth V4.2 + EDR при честота 87.5 - 108MHz;
 • Възпроизвеждани формати: MP4,WAV,WMV;
 • Зареждане: 5V /3.1 A;
 • Възпроизвеждащ волтаж: 12 - 24V;
 • Размери: 9.5 x 8.5 x 1.5 см (дължина/широчина/височина);
 • Тегло: 99 гр.


В опаковката:

 • 1 брой устройство;
 • Ръководство за експлоатация;
 • 12 месеца гаранция.
2020-09-07

Взех трансмитер от друг сайт, който излезе реплика на оригинал. Във вашия сайт намерих оригинала с видео към тях направено лично от вас самите, което си е много добре, защото виждаш дали това е истинския продукт от снимките. Също така давате гаранция. Браво.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.