Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Bluetooth скенер за автодиагностика 55W AUTO SCAN4

126,00 лв

196,00 лв

-36%

-70,00 лв

Купи на кредит

Bluetooth скенер за автодиагностика 55W AUTO SCAN4 #01899

Bluetooth устройство

Скенерът за автодиагностика Ви позволява да прочитате кодовете за грешки, които се появяват по време на движение. Той използва Bluetooth свързване, за да предава информацията на Вашия компютър. Поставя се директно в буксата за връзка с бордовия компютър на превозното средство. Не се нуждае от допълнителни захранване, тъй като черпи енергия от системата на автомобила. Притежава автоматична функция за определяне на напрежението, от 12 до 24 волта, в зависимост от превозното средство.

Подходящ е за използване с повечето модели коли произведени след 1995, както и от мини ванове, автобуси и лекотоварни камиони, произведени след 1988 г.
За да получавате данните на компютъра си е необходимо да инсталирате диска с драйвери, който ще получите в опаковката. Той е съвместим с Windows XP и 7, 32-битови системи.

Функции

Устройството за автодиагностика Ви позволява да отчитате в реално време състоянието на автомобила и да разчитате всички стандартни кодове за грешки. В зависимост от модела се поддържат и някои специфични - за различните марки.
Напълно съвместимо е със стандартите HS CAN, SW CAN и EOBD/ OBD II протоколите K/L, VPW, PWM, RS485 и TTL.

С него можете да прочитате и изтривате кодовете за грешки, да проследявате състоянието в реално време, да достъпвате основни настройки на колата си. Ще видите производствените спецификации, състояние на двигателя и това на горивната и ABS системите. Допълнително, можете да проверите функционирането на алармената и спирачната система, както да нулирате определени индикатори.

Екстри

Със безжичния скенер ще имате възможност да направите запис на представянето на колата си по време на движение. Чрез софтуера могат да се преглеждат отделни грешки или да бъдат запаметени за по-късно. Самото устройство е оборудвано със собствена памет, за складиране на информацията, когато нямате под ръка компютър.

При включване в буксата, то автоматично селектира правилния модел превозно средство. При сканиране се отчитат проблемите по всички системи, като Вие можете да изберете за коя да достъпите повече информация.

Репортинг функцията Ви позволява да виждате предложения за настройки и промени по системата на автомобила. Тук не е необходимо изделието да е включено в буксата. Това може да се случи и по-късно, използвайки вече запаметената информация. За по-сложни настройки и програмиране, софтуерът показва помощни обяснения по време на работа.

Технически характеристики

  • Волтаж: 12-24 V;
  • Мощност: 55 W;
  • Съвместимост с протоколи: CAN, OBD II, EOBD;
  • Съвместимост с ОС: Windows XP и 7.

Какво ще получите в опаковката

  • Bluetooth скенер за автодиагностика;
  • CD със софтуер и драйвери;
  • Свързващ кабел;
  • Техническо ръководство;
  • Гаранция за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.