Всяко година можем да открием класации за най-добрите изделия, а сега ще се запознаем по-отблизо с най-успешните продукти за заснемане, за 2017-та година.

Тези устройства, за разлика от всеки друг вид апарати, са предназначени да бъдат прикрепени към каски, сърфове, коли и други обекти, затова са малки, здрави и лесни за употреба, а обективът, който трябва да улавя важни моменти – е с висока резолюция и по-широк ъгъл на заснемане.

Малките му размери, превръщат изделието в предпочитан продукт сред участници в екстремни спортове, които улавят своите приключения чрез прикрепване на камерата върху себе си или върху оборудването си.

Go Pro Hero 5

Този продукт е водоустойчив, разполага с 4К заснемане, тежи едва 118 грама и може да издържи на записи между 1-3 часа. Цената му е около 420 евро, а допълнителните му екстри ще я оправдаят. Можете да използвате:

  • гласов контрол;
  • тъч скрийн;
  • GPS;
  • 24 кадъра в секунда.

Tom Tom Bandit

При този модел, силно впечатление ни прави времето за запис. То е не по-малко от 2 часа и не повече от 3. Отново разполагате с най-висока резолюция, водоустойчивост, но имате екстрата да снимате 60 кадъра в секунда. Цената му е драстично по-ниска – само 50 евро.

Допълнителните функции се изразяват в:

  • лесен монтаж;
  • bullet форма;
  • функции за редактиране;
  • сензори.

Olympus TG-Tracker

Този модел е определен като следващо поколение сензорна активна камера. Обхватът, до който можете да снимате под вода е 30 метра, има 4К, тежи 180 грама и може да издържи до 3 часа активна работа. Цената в около 275 евро, за които ще получите повече от достатъчно опции.

Ултра широкия 204-градусов обектив няма да пропусне да заснеме и най-несъществените детайли. LED видео осветяването и наличието на много сензори, като компас, барометър, термометър, ще ви показват състоянието на изделието, което може да издържи и до температура от -10 градуса.

Olfi one.five

Това е сравнително по-евтин вариант, който отново притежава всички екстри за качество на кадрите. Не разполага с гласов контрол, но е достатъчно лек – само 55 грама и може да се използва навсякъде, включително и във вода. Снима с 24 fps и може да се намери за 300 лева.

Ако не сте роб на марките, в сайта на 4sales.bg  ще откриете уникални предложения, на драстично по-ниска стойност, като качеството е гарантирано.

Вземете този артикул, който смятате, че ще бъде най-полезен за предназначението си и направете нестандартни материали, които да показвате на близки и познати.