Несъмнено, най-желаната високотехнологична джаджа в момента е дронът. А за да се ориентирате в голямото разнообразие от модели, сме ви подбрали най-евтините и най-подходящите артикули за деца.

Намирането на баланса между качество и цена, е истинско предизвикателство. А в сайта на 4sales.bg ще намерите разнообразни варианти.

Syma X5SW

Моделът е един от най-купуваните, не само заради размерите си, които са 31.5 см х 31.5 см х 10.5 см, но и защото разполага с компактна камера, както и със слот за карта памет. Обхватът, в който може да лети, стига до 200 метра, а времето за експерименти с изделието във въздуха, продължава около 10-12 минути.

Можете да го намерите за 164 лв.

Sky Phantom

Този продукт се различава с това, че има допълнителна кръгла конструкция, с която може да изкачва стръмни стени и да се движи по тавани. Може да се управлява лесно от малчуганите, с помощта на дистанционно управление. Обхвата стига до 30 метра, което го прави подходящ за деца над 14 години, които искат всички възможни функционалности, събрани в едно.

Бихте могли да го закупите срещу 89 лв.

Jin Xing Da

Изделието е с олекотен дизайн и оборудвано с LED светлини. Размерите - 14.2 см х 14.2 см х 3 см, позволяват да го използвате както в затворени, така и в отворени помещения, а отдалечеността от радиопредавателя стига до 30 метра. Така няма възможност подрастващите да изпуснат апарата от поглед и могат да правят разнообразни маневри под ваш контрол.

Стойност: 75 лв.

Дрон FY686

Този модел е малко по-скъп, но има значително повече екстри от предходните предложения. Той може да заснема и предава в реално време, с HD резолюция, разполага с LED светлини, функция за 3D лупинги и „висене“ на едно място. Ако виждате, че мъника ви притежава афинитет към фотографията, можете да помогнете много в развитието му, като му осигурите качествено изделие, с което да се научи да борави още от по-ранна възраст.

Срещу 289 лв., можете да превърнете детските мечти в истински талант.

Разгледайте всички налични машини в сайта ни, защото ние поддържаме най-евтините цени на територията на България и ще се радваме да станете наши клиенти.

Откриването на устройство с ниска цена и високо качество е възможно, стига да следите няколко основни показателя:

  • капацитет на батерията;
  • материали, използвани за изработката;
  • количество на функционалностите.

Не забравяйте, че професионалната консултация също е от значение, затова направете проучване преди да закупите избрания артикул.