Вече не е нужно да отделяте излишно време в придвижването да козметичен салон. В уюта на собствения си дом може да се подложите на процедура за трайно обезкосмяване с помощта на уреди за лазерна епилация. 

Когато става въпрос за премахване на нежеланото окосмяване по тялото или премахване на космите по лицето, много професионалисти в областта на красотата се кълнат в лазерната епилация. Лечението затваря космените фоликули за по-гладък и постоянен резултат без болезнени порязвания. Само след няколко третирания ще забележите ефекта – космите ви ще станат по-тънки и по-редки. Скоро след това ще видите цели зони, които са останали без окосмяване. И всичко това благодарение на един малък уред с няколко приставки и лесно зареждане. 

Какво да имате предвид при избора на ефективни уреди за епилация вкъщи

Имайки предвид изобилието от подобни уреди за фотоепилация в домашни условия, то трябва да знаете какво търсите, за да направите правилния избор за безопасно и трайно обезкосмяване. 

Преценете тона на кожата си. Знайте, че хората с по-светла кожа и по-тъмно окосмяване ще видят най-бързо резултат. Повечето уреди за премахване на нежелани косми няма да могат да хванат по-светлите кичури. 

Функциите за безопасност също са от значение. Много от устройствата имат сензори, които няма да мигат, ако тонът на кожата ви е твърде тъмен или ако устройството не се държи правилно към кожата — това е добра функция, която трябва да потърсите.

Важни са и импулсите. Накратко – колкото повече, толкова по-добре за по-бързо трайно обезкосмяване. Ако търсите безкабелно устройство, то търсете такова с по-висока устойчивост на батерията. Факторът цена също е от значение. Можете да видите много скъпи модели с доста приставки, торбички или чантички за опаковане и куп аксесоари. Предлагат се и по-икономични комплекти, които също така могат да се конкурират в борбата за трайно обезкосмяване.

Приставките на епилаторите с различни размери улесняват третирането на широк спектър от зони на тялото за постигане на трайно обезкосмяване. Колкото повече приставки, толкова по-добре. Така ще можете да ползвате уреда за трайно обезкосмяване върху различни зони и скоро ще забележите намаляване на растежа на космите.