Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Водоустойчив спрей с отблъскващо водата полиуретаново покритие TV597

8,00 лв

Водоустойчив спрей с отблъскващо водата полиуретаново покритие TV597 #06552

Описание:

Много често хармонията в дома ни се разваля в следствие на битови проблеми – течове в банята, кухнята, или на покрива. Също така се появяват различни процепи и пукнатини, които пропускат влага. Не за всички проблеми вкъщи може и трябва да се търси специалист, ако имате подходящите средства може и по метода „направи си сам“.  Но не се безпокойте, тези проблеми са намерили разрешението си в създаването на водоустойчивия спрей за предотвратяване на течове или влага. А за влагата знаем, че може да предизвика  корозия. Именно за това трябва да се действа на време. За малките пукнатини е достатъчно само еднократно нанасяне. 

Особености:

Този спрей успешно преодолява всякакъв вид течове и е особено ефективен при отстраняване на дефекти в строителството или възникването на аварийни ситуации. Прозрачният на  цвят полиуретанов спрей е  водоустойчив спрей за запушване на процепи или напуквания, подходящ за всички видове стени и материали. При използването му се образува устойчив на износване и нараняване фин филм. По този начин покритието, образувано от спрея издържа, както на високи, така и на ниски температури. Другото му удобство е бързината на изсъхване, защитния филм е готов само за няколко секунди. 

Как функционира:

Най доброто при този продукт е изключително лесното му нанасяне – само с едно движение на ръката. С този специален спрей, вие успешно ще можете да запълвате пукнатини и фуги, както и сълзящи тръби на водопровода и канализацията. Мястото трябва да се почисти от прах и различни частици и смело може да нанасяте със спрея. Можете да уплътнявате компрометирани повърхности, премахвайки влагата и намалявайки ерозията. Необходимо е да се използва в съответствие с информационния лист за безопасност на химичното вещество (MSDS / SDS). Неправилното транспортиране, използване или съхранение може да причини лични и екологични рискове за безопасността. Да не се изхвърля опаковката при обикновените кофи за битови отпадъци, а да се отдели и занесе при контейнерите  за генерирани опасни отпадъци,  за професионално депониране. 

Технически характеристики:

 • Водоустойчив спрей за борба с влагата и теча - Tekuli 450 мл;
 • Химически състав: Полимерно активна формула;
 • Обемно съдържание на флакона – 450 мл;
 • Изисквания за екологично отделяне от другите отпадъци;
 • Покритие на площ с един флакон 450 мл – приблизително 2 кв.м;
 • Цвят на покритието : бял, сив, черен и прозрачен.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. - Водоустойчив спрей за полиуретаново покритие;
 • 1 бр. - Продуктова опаковка;
 • Упътване;
 • Срок на годност: 36 месеца.
2021-04-13

Всичко е много добре и професионално направено!!

  2021-04-11

  Добре че го има

   2021-03-04

   Предложенията Ви са интересни!

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.