Преди покупка трябва да сте сигурни, че купувате автентичен камък, а не нещо, което е синтетично. Използването на ролера е като детска игра. Препоръчително е неговото използване за лицева терапия всеки ден в продължение на 5 минути, за да се радвате на дълготраен резултат. 

Ето как да си правите този масаж на лице с ролер:

Измийте лицето си. Вашият ролер действа най-добре, когато кожата ви е добре почистена. Ако искате охлаждащ ефект, поставете уреда за няколко минути, за да се охлади камъкът. Добавете вашите продукти за грижа за кожата. С използване на продукта може да нанесете по-равномерно овлажнител, серум или масла за лице. 

Движението на вашия ролер по време на вашите домашни процедури за лице зависи от зоната, която ще третирате. Когато третирате челото си, движението трябва да е от веждите към линията на косата. Ако искате да се сбогувате с подпухналостта под очите, внимателно търкаляйте камъка навън към ушите си. При желание да оформите брадичката, движете вашия ролер от брадичката към горната част на бузите. 

След като приключите с използването на ролера, го почистете със спирт. По кожата ви има различни бактерии, които се пренасят по камъка. Редовното почистване след използване е особено важно, ако страдате от някакви кожни проблеми. Включете ролер за лице във вашите методи за релаксация и ще почувствате промяната скоро. 

Ползи от ролера

Използването на този продукт ще подобри лимфния поток и дренажа на кожата ви, ще подобри притока на кръв, ще намали подпухналостта, както и възпалението й. Той охлажда и успокоява кожата ви, осигурявайки ви няколко минутки на релакс и освобождаване от стреса. Освен това с негова помощ ще разпределите козметичните си продукти за красота и здраве по-равномерно. 

Вашият ролер за лице е страхотно приспособление за грижа за кожата, което всички можем да използваме ежедневно. От намаляване на подпухналостта и засилване на потока на кръв до подобряване на абсорбцията на който и да е козметичен продукт, използването на ролер има доста ползи. Освен това използването му не изисква да отделяте твърде много от ценното си време. 

Поглезете кожата си само за няколко минутки на ден. За да получите най-добри резултати, използвайте го внимателно и в правилната посока и се уверете, че го почиствате между употребите, за да избегнете замърсяването му и последващо запушване на порите на кожата на лицето ви.