Видеорегистраторът съчетава GPS навигация, камера с опции за записване на снимки и видео, както и допълнителни екстри, които определят качеството на артикула.

Полезно ли е да притежаваме такъв продукт?

Ако пътувате често или трябва да стигнете до локация, чийто маршрут е непознат за вас – с DVR устройството ще бъдете спокойни, че ще стигнете по възможно най-удобния за вас път.

А когато се намирате в задръстване или движението е натоварено, винаги трябва да сте с повишено внимание, защото шофьорите, които не спазват правилата и не се съобразяват с другите участници в трафика – могат да предизвикат хаос, а понякога и катастрофи.

В такива моменти видеорегистраторът е необходим, защото ще запише всяка създала се ситуация и ще ви помогне да потърсите правата си.

С негова помощ ще:

  • имате видеоматериал от катастрофа или спорна ситуация;
  • можете да предотвратите инциденти;
  • можете да запаметите всяко ваше пътуване.

Предимства на продукта

Лесно и успешно ще защитите колата си, ако я оставяте за кратко време на паркинг. Не са малко случаите, в които собствениците на автомобили излизат буквално за 3-4 минути и когато се върнат в превозното средство – установяват, че са били ограбени.

С помощта на изделието ще можете да идентифицирате нарушителите и да потърсите правата си.

Другият позитив от снимането с джаджата е, че можете да заснемете неща, които на пръв поглед не се виждат. Като комични ситуации по време на пътуване или изявена грубост от страна на водачи или пасажери.

Допълнителни функционалности

За да не пропуснете да заснемете нещо важно, уредът ви предоставя опции и за автоматично включване и изключване. За да ги използвате, трябва да се уверите, че изделието се зарежда със специалното устройство за кола. В такъв случай, всеки път, когато запалите двигателя – ще имате активен уред, готов за запис, а ако спрете и забравите да го изключите – той ще го направи автоматично.

Наличието на опцията „Loop recording” ще ви осигури възможността да записвате върху старите файлове, без прекъсване поради липса на място.

А с G-сензора, при евентуален удар – джаджата ще започне веднага да записва. Не подценявайте и активността му през нощта, която е възможна с инфраред светлината.

Улеснете всяко пътуване с най-добрия помощник, създаден, за да ви предпазва от всякакви инциденти на пътя.