Много доказателства, които могат да уличат дамата до вас, могат да бъдат открити с леко шпиониране по електронен път, при това без да е нужно да плащате луди пари на някого другиго, за да ги открие. Това е особено лесно да се случи и анонимно, предвид че днес всеки използва смарт джаджи, като телефон, лаптоп, таблет и други устройства.

Най-лесният начин да се случи това подслушване е чрез безплатни програми и приложения за телефон, които са достъпни за всеки. Става въпрос за шпионски софтуер, който има функционалността за подслушване. Освен това е възможно и действие за проследяване на човека, без достъп до неговия мобилен. Приложенията за подслушване могат да се инсталират в мобилен апарат, поддържащ не само андроид, но и другата по-известна система ios. А самата марка изобщо не е от значение. Инсталирането на програмки за подслушване не се случва особено трудно. Само трябва да следвате инструкциите, които ви подсказват те. Не е нужно да сте твърдо наясно с материята или да имате подобно образование.

Законно ли е това послушване на телефон?

Знайте, че можете да си докарате проблеми със закона, ако действате по този начин. Наказанието ще бъде още по-жестоко, ако използвате взетата информация за нечисти дела. А относно подслушване на телефонни разговори – това също може да бъде в разрез със закона, особено ако другият човек не знае, че го слушат. 

Съвети за пламване на искрата между вас

Ако някоя от половинките прибегне до влизане в друг телефон без разрешение и до подслушване, вероятно във вашите отношения нещо се е объркало. Затова трябва да се постараете да възвърнете искрата по между ви и да забравите за различните програми за следене на телефон, които може да инсталирате. 

Прекарвайте повече време заедно. Така ще заздравите връзката си и ще опознаете своите желания, мисли, чувства, стремежи и недостатъци. И няма да имате нужда от подслушване.

Организирайте си срещи. Бъдете импулсивни в уговорките. Имайте предвид, че има риск чувствата ви да изстинат, ако сте прекарали твърде много време заедно. Вероятно ще се чувствате твърде удобно в компанията на другия и ще забравите вече да си правите труда да му правите впечатление.

Старайте се да обръщате внимание на малките жестове и неща от живота. Помнете онези моменти, които сте прекарали заедно. Не забравяйте и важните дати в живота си – рождени дни, годишнини, докато сте в ежедневната градска джунгла.

Признаци за възможна изневяра

Преди да сте стигнали до варианта с подслушване на телефон, вероятно сте забелязали нещо, което да ви накара да се замислите дали човекът до вас няма нова връзка. Дали са промени в обичайното настроение? Или пък резки промени във външния вид? А дали половинката ви не прекарва повече време от обикновено извън дома ви? Възможен признак е, ако половинката ви пази все повече своя телефон или компютър. Тази потайност относно пароли и онлайн активност, може да са знакови.