По-долу, ние от онлайн магазин 4sales, ще Ви дадем подробно обяснения как да направите ремонта на им.


Във Вашия фар са интегрирани различни светлини.


Ако погледнете по-отблизо фара си, ще видите, че той се състои от различни светлини. Това е така, защото се нуждаете от различна осветеност, когато шофирате. Те служат както за Вашата безопасност, така и за безопасността на другите участници в движението.

  • Нека късите светлини са пуснати дори и през деня, което всъщност в България е и задължително.
  • Дългите светлини Ви осигуряват по-добра видимост. Когато ги включите, сигналната лампичка на таблото светва в син цвят.

В хода на живот на колата, всяка лампичка може да се счупи. Това налага и нейната смяна. Можете да направите това сами или в сервиз. Без значение дали са халогени, лед или друг модел.

Сменете сами крушката.

Ако шофирате по-стар автомобил, в който бордовият компютър не проверява лампите, препоръчително е Вие да го правите всеки път, когато примерно зареждате автомобила. Докато шофирате, често може да не забележите, че една от крушките е дефектна. Винаги ги проверявайте по двойки. Включете единият тип осветление заедно и помолете друг човек да посочи дефектната крушка, ако има такава. Обърнете внимание на местоположението на изгорялата.

1. Сменете лампата, отваряйки фара. Процедурата при всяко МПС е различна.

2. Извадете дефектната лампа и я заменете с нова. Има много и различни видове. При по-стари автомобили, това става по-лесно.

3. Съвременните фарове са оборудвани с ксенонови светлини, LED лампи и други. Подмяната на тези компоненти не е толкова лесно. След смяната трябва да се регулират, а това обикновено не може да направите сами.

В зависимост от вида, смяната на крушка може да отнеме не повече от половин час. Можете да закупите комплект от близък магазин за авточасти или онлайн. А, за да сте сигурни, че ремонтът ще е извършен качествено – то доверете се на сервиз, в който се занимават точно с това.

В 4sales.bg Ви предлагаме много модели от различни лед крушки, които са подходящи за Вашия автомобил и може да смените сами. Всеки продукт е внимателно избиран от нашите професионалисти, защото ние държим на качеството, което Ви даваме. Винаги се стремим да получавате най-доброто на перфектната цена!

Качествено сменените предни светлини са от жизненоважно значение за Вашата безопасност и тази на околните по пътищата. Нека се пазим взаимно, защото всеки живот е ценен!