Почти всеки от нас притежава смартфон, но тук ще поговорим за смарт любимците ни и по-точно – инсталирането на различни циферблати с приложения, защото еднообразието е скучно, нали?

Освен полезни съвети относно употребата им и инсталирането на приложения в тях, във онлайн магазин 4sales.bg може да намерите различни умни часовници на супер цени, в които ще се влюбите!

Какво е смарт часовникът и защо е толкова полезен в ежедневието ни?



Умните часовници са един от най-добрите приятели на човека. Съобщения, SMS-и и какво ли още не - директно при Вас, благодарение на това малко нещо на ръката Ви и разнообразието от инсталирани приложения. Музика - животът не е същия без нея, именно заради това - може да я възпроизвеждате чрез смарт устройство и слушалки навсякъде, и по всяко време.

Фитнес данни, за да бъдем винаги във форма - изчисляване на стъпки, изгорени калории и анализ на съня. Всички тези функции, продължават да растат с всеки изминал ден и стават все повече. Ежедневието Ви става по-лесно.

Информативен спътник, ако не се ориентирате добре. Вашият малък асистент може да Ви помогне във всяка ситуация. Също така, само с един поглед към него - може да знаете дали трябва да вземете чадъра си с Вас днес или пък не.

Това е само малка част от функциите, които може да притежава смарт приятел!

Защо да сменим циферблата на смарт часовника? 

Несъмнено, една от най-добрите функции на смарт часовника е безкрайното му персонализиране. Едно от най-готините и забележими неща е, че може да изберете външния вид на циферблата - множество опции и цветове. За наше щастие, вече има огромна колекция от персонализирани циферблати за smart watch, които ще грабнат Вашето внимание. Независимо дали Вашият малък приятел е с кръгла или квадратна форма, има много между които да избирате!

Най-лесният вариант е да докоснете и задържите фона на екрана на Вашето smart устройство. Така ще видите пълния списък с циферблати, които притежава. Плъзнете, за да видите опциите, които имате. Докоснете една от тях и се насладете на чисто нов вътрешен дизайн! Бъдете индивидуални във всяко отношение.

Следващият вариант, който имаме е да използваме настройките на часовника. Плъзнете надолу от горната част или отляво-надясно, и изберете "Настройки". След това "Промяна на циферблата". Вижте опциите и докоснете една, а после и се насладете!

Използвайте приложението Wear. Изтеглете го и го инсталирайте. Отворете го и намерете циферблатите, намиращи се под изображението на часовника. Докоснете "Още" за други опции. А, след това сменяйте тапетите до безкрай!

Почти всички устройства са с операционна система Android – така, че ще се справите лесно. Андроидът е много функционален и лесен за употреба, сравнение с останалите!

Още начини да персонализирате Вашия умен другар!


Освен различни приложения, другият начин, за да персонализирате Вашето устройство е като смените неговата каишка. За щастие, повече устройства използват стандартна лента от 22 мм - така че не би трябвало да Ви е трудно да намерите подходяща.

Изберете най-добрия вариант за Вас, персонализирайте го, благодарение на безбройните приложения, които лесно могат да бъдат открити и бъдете в час – всеки ден. Ние Ви даваме богат избор от възможности, а за Вас остава само да ги грабнете!