След като сме преодолели всички предразсъдъци е време за най-новата тенденция. Красотата изисква жертви, но не и те да са за сметка на бюджета Ви? Всяка дама иска да изглежда добре, но такъв тип процедури в салоните често са скъпи, несигурни и водят до трайни последици за Вашите мигли.

Всеки има нещо, което го кара да се чувства по-уверен (може би Вашата любима рокля, парфюм, супер високи обувки или пък маникюр), а защо не и изкуствени мигли?

Какви изкуствени мигли да си взема?



Това е първият въпрос, който трябва да си зададете. Има много и различни видове, от които да си изберете, а сега ще ги групираме, за да направим Вашия избор по-лесен и бърз от всякога.

  • Естествено изглеждащи: Ако ги сравните с останалите, ще разберете, че те изглеждат много по-деликатно от останалите. Този тип ще Ви дадат необходимия тласък на дължината и леко ще увеличат дебелината на Вашите естествени такива, но без да се прекалява. Страхотни са за ежедневно носене.
  • По-плътни: Този вид очевидно изглеждат много по-тежко от по-горния вид. Въпреки че изглеждат твърде големи за ежедневно носене, те всъщност са страхотни за снимки. Най-често имат по-притъпена и равномерна форма на върховете, което им придава по-винтидж вид.
  • Дълги и къси: Тази категория е в зависимост от Вашата смелост. Изразената разлика е в тяхната дължина и връх.
  • Индивидуални изкуствени мигли: Това са любимият ни вид. Вместо да ходите всеки месец на поддръжка, то може да правите всичко това у дома. Нашите предложения са прикрепени на лента или на снопчета и се предлагат в онлайн магазина ни в различни дължини, и модели. Ако изберете тези със снопчета – то ще ги слагате една идея по-бавно от тези на лента, изборът е Ваш.

Какво лепило да използвам?



Какво лепило да използвам? С доброто лепило наистина ще направите огромна разлика. Предупреждаваме Ви, че няма да бъдете много доволни от опита си с изкуствените мигли, ако те падат, нали?

Следвайте инструкциите, а ние ще Ви дадем бонус съвет, който е да оставяте лепилото леко да се втвърди за около 30 секунди преди да ги поставите. Естествено, уверете се, че винаги държите тубичката с лепило, пинсети в чантичката си за грим, когато ги носите - за всеки случай!
Гарантираме Ви, че не искате да останете без комплект за поправка, ако нещо не се е получило от първия път.

Имате чувствителни очи?


В зависимост от Вашата чувствителност, може да се наложи да опитате различни лепила, за да намерите това, което Ви пасва. Предложенията във 4sales.bg са изключително висококачествени и даващи сигурност.

Колко време издържат?

Традиционните изкуствени мигли на лента се поставят по-бързо от отделните снопчета, но обикновено издържат през деня, в който са сложени. Естествено, винаги има изключения. В зависимост от това какво количество лепило сте използвали (и дали се е залепило добре). Отделните снопчета ще издържат дни наред, та дори и седмица - преди да ги свалите.

Мога ли да използвам повторно изкуствените миглите?

Да, ако не употребявате спирала, когато ги носите. Използвайте пинсети, за да отстраните изсъхналото лепило от тях, а след като го премахнете - съхранявайте в оригиналната опаковка, докато не ги извадите за повторна употреба.