Навигационните устройства за коли ни водят до всяко кътче на света - безопасно и всеки ден. В нашия онлайн магазин - 4sales.bg сме подбрали най-добрите навигации за автомобили на супер цени, защото Вашият комфорт и сигурност е от съществено значение за нас. А, ето и не малкото предимства, с които ще се сдобиете при Вашата покупка!

Само преди около 15 години беше истинска мъка - изгубени в нищото, спиращи случайни минувачи и питащи за посока. Или пък с карта в ръце - истинско изпитание с навигатор! Ако пък до Вас стоеше някого, то задачите бяха поделени - шофьорът е съсредоточен над карането, а спътникът му гледа картата и навигира. Винаги обаче се случваха грешки - по невнимание, последвани от викове и крясъци. Основното предимство на нежния глас на устройството, което всички толкова обичаме, изричащ заветната фраза "След 100 метра завийте наляво" или пък "Вземете втория изход", носи истинско успокоение и сигурност. Нека си отдъхнем и погледнем по-отблизо всички плюсове, които носи със себе си навигацията за автомобил! 

Защо да изберем навигацията за кола?


Въпреки че навигационните приложения за телефони са полезни, устройствата за коли все още се използват в цял свят. Те надделяват над любимите устройства, с които така трудно се разделяме, защото са надеждни и лесни за употреба, а и работят с Android. Навигациите за коли не трябва да са свързани с интернет, за да ни упътват. Те също така имат големи дисплеи, здрави са и могат лесно да се закачат в колата, където пожелаете.

Защо смартфонът не е толкова добър избор?  


  • Ако не сте закупили поставка за смартфона си, например, няма да може да го поставите никъде в колата, така че да виждате дисплея ясно и да не се разсейвате.
  • Освен това, реклами, съобщения, мейли и др., които се появяват ненадейно на дисплея, могат да бъдат много досадни. Това също може да е и много опасно, защото Ви разсейва, докато шофирате.
  • Използване на телефон, без значение, че Ви е нужен за ориентиране в пътната обстановка = глоба. Ако полицията Ви хване да използвате смартфона си, докато шофирате - то със сигурност ще бъдете глобени.
  • Приложенията на телефоните работят със стабилна интернет връзка, а ако тя не е налична, то навигационната система няма да работи надеждно. Офлайн картите за телефони пък заемат много място, което не ги прави алтернатива.
  • Батерията на телефона се изтощава бързо, а с нея си отива и навигацията и започва ориентирането по табели.

Каква навигация за кола да закупя?


В сайта ни може да откриете различни качествени модели, които ще удовлетворят всяко Ваше желание. Истината е, че пазарът е залят със същата техника, но брандирана, което означава, че плащате и името, което е изписано, но защо? С този ресурс бихте могли да си закупите нещо друго, което също да Ви върши работа. Не робувайте на марки! Съобразете се с Вашите изисквания – за дисплей и функционалности. Навигациите за коли, които предлагаме са евтини с подробни разяснения, което ще улесни процесът им по разучаване. Бъдете винаги на точното място в точното време!