Как да изберем качествена и стилна коледна украса?

Вечната класика - ако сте почитатели на нея, то няма как да избягате от коледния венец със зимни декорации и типичните червено-бели коледни играчки за елха. Аранжировка за вратата, за масата и естествено - елха! Препоръчваме семействата с малки деца или пък домашни любимци, да използват изкуствена елха, защото щетите ще са доста по-малки - при възникнали непредвидени обстоятелства. Безопасността е на първо място! Класическите декорации включват още звездички, клонки и свещи. Формите могат да бъдат различни - ангелчета, Дядо Коледа, както и фигурки с коледни мотиви. А и малко естествени декорации, също са добре дошли!

Коледен блясък – за тези от Вас, които си падат по по-разчупените варианти на коледната украса. Някой трудно могат да си представят празниците без лампички, а ако трябва да сме искрени – ние също ги обожаваме! Те създават още по-приказно настроение в навечерието на най-светлите празници. Коледа в бяло и синьо или пък в златисто и червено, защо не? Не е нужно да сме традиционалисти, а е важно обстановката и хората около нас да ни правят щастливи!

Кога да украсим елхата?

Украсата– винаги ще е красива, щом е правена с любов, но знаем ли кога трябва да започнем с приготовленията? Традицията повелява, коледното дърво да се украси на 24 декември и подаръците от Дядо Коледа да пристигнат на време под него. Истината е, че в днешното забързано ежедневие, много от нас не се придържат към това, а го украсяват по-рано. Вие трябва да решите на коя дата да поставите коледната елха, но в крайна сметка - това е личен избор, а и Коледа е празник на толерантността и милосърдието.

Ще Ви разкрием, че елхата олицетворява въплъщението на коледния дух. За нея се споменава още през 16 и 17 век, но традицията е останала и до днес. Коледното дърво е преживяло истински напредък, защото първоначално то е било нещо, което само богатите са можели да имат по Коледа, но постепенно то става достъпно за всеки, защото празникът е за всички!

Видове коледна украсa 

Във 4sales.bg ще намерите различна и красива коледна украса на най-добри цени, защото по Коледа се случват чудеса! Избор от страхотни играчки, коледни лампички, брошки, лазерни проектори, гирлянди, венци и какво ли още не, за да украсите своя дом по Ваш вкус. Внесете уют и настроение, което ще се хареса на всички у дома. 4sales.bg се грижи за Вашето добро настроение и най-красивите празници – Весела Коледа!