Комфортът по време на туризъм в планината е от изключително важно значение, а с него идва и сигурността, която не е никак за пренебрегване! Знаем, че в бързината се забравят доста неща и поради тази причина направихме перфектният списък за едно безопасно, удобно и приятно къмпингуване.


Кои са най-важните къмпинг аксесоари

  • Хладилна чанта. През лятото всеки обича студени напитки, а също и храните се нуждаят от по-специално съхранение. И така, хладилната чанта става Ваш най-добър приятел по време на планувания туризъм!
  • Соларна лампа. Изключително важно е да имате нещо под ръка, с което да осветявате пътя, по който минавате или мястото, на което пребивавате. Най-добрият вариант за това е соларната лампа или с LED светлини – в зависимост от това за какво ще я използвате.

  • Бинокъл. Една от най-полезните вещи от къмпинг принадлежностите, които може да вземете със себе си, е бинокълът. Обследвайте терена, но с въоръжено око! Най-добрият бинокъл за туризъм трябва да е компактен, водоустойчив и сгъваем.
  • Джобно ножче. Тази къмпинг принадлежност Ви дава изключително много възможности – да отрежете парче бекон, да отворите консерва и какво ли още не. Многофункционалното джобно ножче е спасителят Ви при спешни случаи.


4sales.bg Ви предлага богата гама от къмпинг принадлежности на най-добри цени. Имате избор от различни модели с различен ценови клас, които ще направят живота Ви сред природата по-лесен и безопасен. Екипът от професионалисти на 4sales.bg подбра с внимание и грижа всеки продукт за къмпинг, защото знаем, че правилните къмпинг принадлежности гарантират незабравимо преживяване!