Защо ни трябва подходящ офис стол, дори да работим от вкъщи?

За да не го свързвате с неприятности, то избирайте внимателно, а тук ще научите как да изберете най-добрия офис стол, според Вашите нужди.
Всъщност, е изключително важно да инвестирате в него. Дори да работите от вкъщи! Особено, ако го използвате по-интензивно, в продължение на часове.

Какъв модел офис стол да изберем?

Има изключително много модели и буквално може да се изгубите в търсене на решението за Вас. Истината е проста, а тя е, че перфектният офис стол трябва да отговаря на 3 изисквания – да подобрява Вашето здраве, да повишава работния Ви комфорт и да насърчава ефективността Ви при работа.

Основната причина е здравето. Обикновено, работата зад бюро не се счита за опасна или физически натоварваща, но... Не всичко е такова, каквото изглежда! Работата включва рискове, както психологически, така и физически. Не сме преминали милиони години еволюция, докато се изправим, за да стоим с неправилна стойка, нали?

Правилният стол за работа може да ни спаси от болки в гърба и кръста

Във всички случаи, добрият офис стол трябва да предотвратява всички проблеми с гърба и шията. Напрежение във врата, болки в гърба, проблеми с междупрешленни дискове, изкривяване, схващане или главоболие - не, няма да са налице, ако изберете подходящия офис стол за Вас. Неправилната стойка води до всичко това, което води до физически проблеми в дългосрочен план.

Що се отнася до комфорта, той трябва да е в златната среда! Да не е като кресло в киното, защото това води до не толкова висока продуктивност, но също не трябва да е и прекалено твърд – като ученически стол. Всъщност, той трябва да насърчава здравословната стойка по естествен начин и да внася комфорт, което само по себе си прави стоенето удобно, но и коригира вниманието към работата.

Ефективност

Ако Ви е удобно - то Вие ще сте в пъти по-продуктивни. Всеки, който има проблеми с гърба в продължение на времето, едва ли ще може да даде 100% от себе си в работата. Да направиш добро за себе си или служителите си е инвестиция, която се изплаща.

4sales.bg Ви предлага широка гама от различни офис столове, които са селектирани след дълъг подбор. Всички наши предложения покриват изцяло критериите, които са водещи, защото смятаме, че здравето е едно от най-важните неща, които човек трябва да съхранява. С изборът си на офис стол от 4sales.bg Вие получавате най-доброто за парите си, а именно – здраве на перфектната цена!