Сезонът на отпуските наближава, а с него идва и времето за море и релакс. За да се приготвим, на първо място трябва да притежаваме подходящ бански костюм, за изборът на който ще стане дума в следващите редове. 

Защо е необходимо всяко лято да сме с нов

Без значение дали планирате да ходите на море или на басейн, банският е задължителен атрибут и в двата случая. Както при другите дрехи, така и в тази категория съществуват модни трендове, които всяка година се променят и се появяват нови изисквания. Заедно с това, производителите започват да предлагат и съответстващи на тях модели, което налага подмяната с нов всяка година. Подобен ход ще Ви накара да изглеждате уверени и стилни, внушавайки на околните, че Вие разбирате от мода и сте винаги актуални.

От друга страна, важен, налагащ нова покупка всяка година, фактор е промяната в килограмите. Ако миналото лято сте били с едно тегло, то през настоящото вече вероятно сте с друго и в даден момент старият бански се оказва тесен или широк. Ето защо, сега трябва да закупите нов модел, който съответства на сегашните Ви пропорции на тялото.

Как да сме по-готини на плажа

Подготовката за плажа трябва да започне още през зимата, особено ако имате проблеми с килограмите, които искате да отстраните за момента, когато ще излезете на плажа. Вероятно всеки се е убедил, че хората с добре оформени тела изглеждат най-красиви и атрактивни. Разбира се, съществуват и различни трикове, позволяващи прикриването на малките телесни дефекти. Например, жените често напълняват в областта на талията и поради тази причина, избраният бански може да е с по-висока талия.

За пълните жени също препоръчваме покупката на цял, покриващ по-голямата част от тялото, костюм, а ако пълнотата е в областта на талията, то изберете вариант с ярък цвят в горната си част. Така ще привличате повече погледите към лицето си, отколкото към долната част на тялото.

Кои са актуалните модели за този сезон

Ето няколко истински летни ХИТ-а за тази година:

  • с висока талия - той се състои от бикини и сутиен, представляващи два отделни компонента, но бикините са високи и покриват дори пъпа на корема. Те прикриват прекомерната лаконичност на банския костюм, но в същото време правят тялото интересно и привлекателно;

  • с едно рамо - акцентът е върху това, че горната част се крепи само на едното рамо и съответно е с една презрамка. Тук дизайнерите са използвали въображението си да създадат страхотни модели с дантели и овални различни, откриващи части от тялото, форми;

  • с ярки цветове - както знаем, тъмните нюанси привличат повече топлината от светлите и ярките, така че с оглед на това, да се чувствате по-комфортно и прохладно, изборът на ярък цвят е добре стъпка в тази посока.

Екстра препоръки за избора ви от 4sales.bg

При нас ще откриете някои от по-горе описаните варианти, както и модели с подплънки за създаване на впечатление за по-добре оформена фигура. Нашите препоръки също се вместват в рамките на отворения и затворен вариант. Отворения се състои от две независими една от друга части - бикини и сутиен. При вторите, двата компонента са неразделна един от друг част и представляват една дреха за обличане.

Те са подходящи за хората, желаещи да прикрият килограмите си, но пък не позволяват да се хване цялостен тен. Вторите са за добре оформените тела и те вече позволяват да се хване почти цялостен тен. При нас също ще срещнете много атрактивни и екстравагантни плетени модели, придаващи екзотичност. Всички те са достъпни на приятни цени, а онлайн платформата ни ще Ви предразположи да направите лесно и бързо поръчката си. Очакваме Ви!