Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бански плетен мрежеста дантела Y28

97,00 лв

Бански плетен мрежеста дантела Y28 #01744

Загадъчно секси на плажа с цял бански от плетена дантела

Избирането на плажно облекло е предизвикателство за всяка жена, тъй като освен с вкусовите си предпочитания, тя трябва да го съобрази с тена на кожата и формата на тялото си. В последните години дизайнерите намериха добро решение в направата на цели бански, които предоставят комфорта при носенето на цялостен артикул, но без да лишават дамите от възможността да се сдобият с желания слънчев загар. Предложеният модел, също предоставя това удобство. Вдъхновен е от ръчното плетиво на една кука, съчетавайки различни кроше техники по-рехави и плътни бримки. Използвани са конци в два цвята – един основен и бял за допълнение.

Неотразима през деня, парти-кралица през нощта

Артикулът ще допадне на всички дами със свободен дух и купонджийско настроение. Горната половина се състои от две триъгълни платки от непрозрачна материя. Тази основа е покрита с красива плътна плетка, която постепенно се спуска надолу. Областта под бюста и корема са покрити от мрежеста дантела в основния цвят, красиво обрамчена по края с бял конец. Тази платка е във формата на пясъчен часовник, което оптично стеснява областта на талията.

Втората половина, областта на бикините е също направена от плътна непрозрачна основа с плътна плетка отгоре. За регулацията, както на горната, така и на долната половина са предвидени връзки. Те са разположени от двете страни на ханша, на гърба и зад врата. По този начин се осигурява повече комфорт при носене, според индивидуалните изисквания.

Любителките на танци и забава от сутрин до вечер няма да останат разочаровани. Артикулът лесно може да се трансформира в облекло, ако се прибавят някои аксесоари, чифт къси панталонки, ефирна рокля или пола.

Професионална изработка, качествени материали

Банският е направен от конци от естествени тъкани, които въпреки по-малката си еластичност от изкуствените са хипоалергични и се понасят добре от всеки тип кожа. Производителите съветват изделието да не се пере на автоматична пералня, а да се изплаква добре с хладка вода и сапун. Засъхналата морска сол може да бъде причина за по-бързото захабяване на тъканите и съответно намаляване живота на продукта.

Красиви цветни комбинации

Решението на дизайнерите е да предложат свежа и класическа комбинация. Двата разработени модела включват наситено розово, особено подходящо за блондинки и жени, с по-тъмен тен и универсалното черно, което подхожда на всякакъв тип кожа и лесно се съчетава с всякакви облекла. И двата варианта имат допълнителни елементи – декорация, връзки, странично обрамчване – направени с бял конец.

Характеристики:

Модел: цял бански с платка дантела;

Марка: YUNWENY

Размери:

  • S – 150-160 см (височина), 80-90 см (гръдна обиколка),74-78 см (подгръдна обиколка), 58-62см (талия), 80-84 см(ханш),
  • М - 155-166 см (в), 90-100см (гр.об.),78-82 см (подгр.об.), 62-66 см (т), 84-88 см(х);
  • L - 160-170 см (в), 100-120см (гр.об.),82-86см (подгр.об.), 66-70 см (т), 88-92 см(х);
  • XL - 165-175 см (в), 110-130см (гр.об.),86-90 см (подгр.об.), 70-74 см (т), 92-96 см(х);
  • XXL - 170-180 см (в), 130-150см (гр.об.),90-94 см (подгр.об.), 74-78 см (т), 96-100 см(х);
  • Цветове: черен, розов.

В опаковката:

  • 1 брой в цвят по избор.
Избрахте ли си бански за лятото
Как да изберем бански костюм според типа на фигурата - съвети от специалисти

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.