Ето защо, за да изпълнява то предназначението си, а именно да осигурява нужните условия за приготвяне на вкусни блюда, то трябва да притежава разнообразие от принадлежности. Днес в поредната ни полезна статия ще разгледаме някои подобни нестандартни кухненски уреди.

За ронене на царевица

Царевицата присъства в много рецепти за различни вкусотии и преди отделянето на нейните зърна беше досаден и продължителен процес. Днес обаче вече имаме на разположение специално устройство, което с лекота и за секунди ще отдели зърната от кочана. Самото устройство на уреда е просто и елементарно, не налагащо осигуряването на ток или зареждането на батерия. Тук дори липсват каквито и да е механични движещи се елементи, така че устройството не издава и звук.

То е с формата на геврек, в чийто среден отвор Вие прекарвате царевицата, а неговите вътрешни ножове просто отделят зърната в страничната си част и за секунди получавате готовия резултат.

За чупене на яйца

Чупенето на яйцата често е досадно занимание, при което нерядко се налага да почистваме допълнително след себе си.Сега този проблем вече не съществува, благодарение на новия нестандартен инструмент. Той е пригоден за целта и наподобява щипка, в края на която има място за поставяне на яйцето, а долните му разтварящи се встрани елементи, след леко стискане с ръката, разцепват черупката и жълтъкът изпада в купата.

Всичко се случва за секунда и с лекота!

За здравословни десерти

Правилното хранене е от изключителна важност за състоянието ни и за това да се чувстваме бодри, свежи и продуктивни. С наближаването на лятото започваме да си мислим за вкусния топящ се в устата сладолед, а неговата сладост ни кара да изядем още един и още един. Продаваните в магазините аналози обаче са много вредни, поради високото им съдържание на калории и захар. Подобен проблем вече може да се превърне в здравословна любима храна, благодарение на новия уред за десерти.

Употребата му е изключително елементарна и тя се състои в сглобяване на прибора и поставяне в долната му част на празна купа. Отгоре той е с улей за пускане на любимите Ви замразени плодове, а в съда те изпадат смлени на пюре за консумация. Такива например могат да са:

  • храни за деца без захар;

  • с банан;

  • с овесени ядки;

  • с тиква.

Всяка от тях задейства вкусовите рецептори и ние усещаме страхотния вкус на съответния продукт, но в същото време го поглъщаме в напълно смлян вид, така че максимално бързо да се обработва от организма. Така не Ви се натоварва храносмилателната система, а в същото време се наслаждавате на прекрасен здравословен десерт след основното ядене.

Саморазбъркваща се термо чаша

Ако желаете да избегнете разбъркването на сутрешното си кафе и изчакването за стопяване на захарта, тази чаша е за Вас. В дъното си тя притежава мощен електромотор на батерия, а Вие виждате само разбъркващия елемент. Когато сипете течността, на дръжката има бутон и след неговото натискане, тя започва самостоятелно да се разбърква. Така за изключително кратко време напитката Ви е готова за консумация.

Нож за рязане на диня

Всички познаваме освежаващия вкус на динята през летните горещини, но нейното нарязване е доста неприятно и дори понякога опасно, защото се изисква натиск с ножа и ако не се борави внимателно с него е възможно възникване на инцидент. Подобна неприятност вече е в миналото с новия специален режещ инструмент за целта. Той представлява кръгъл пръстен с голям диаметър, разграфен на 12 сектора. Така Вие за кратко получавате 12 перфектно отрязани парчета.

Топ продукти от 4sales

По-горе Ви представихме само малка част от ТОП-продуктите на онлайн магазина. В категория Ви очакват още десетки други иновативни малки решения, чието използване обаче ще Ви спести много време в различни действия. Тук Ви очакват още:

  • кухненско ренде - с множество различни приставки, подходящи за рязане на зеле, моркови и други зеленчуци. То притежава контейнер, където удобно се събира всичко;

  • уред на за рязане на картофи - оформете красиви правоъгълни резенчета картофки с пригодения за целта прибор. С негова помощ, с леко натискане и получавате множество еднакво отрязани и готови за пържене резъна;

  • нутрибулет за супер храни - с мощния си електродвигател, той е способен веднага да приготви здравословни напитки;

  • електрическата кана - за затопляне на водата за минути ще Ви позволи да си приготвите вкусен чай, а приятното синкаво сияние при нейната работа доставя истинско удоволствие, докато наблюдавате бълбукащата течност в нея.

За да разгледате и останалите ни предложения, заповядайте в специалната ни категория, където ще откриете десетки други иновативни и нестандартни кухненски принадлежности на атрактивни цени. Очакваме Ви!