Тя ще Ви помогне да отидете бързо до магазина и да пренесете покупките си, без да се налага да ги носите с ръце. Нека разгледаме и останалите многобройни предимства.

По-бързо придвижване

Въпреки ниското си тегло и лекота, те позволяват изминаването на сравнително големи разстояния, но максималната им скорост не е по-висока от 30 км/ч. Мощностите на двигателя са различни и съответно и капацитета на техните вградени акумулатори. За ниска мощност се счита до 350W, средната е около 500W, а високата над 500W.

Стандартната конструкция е съставена от три колела, две от които се намират на задната страна, а отпред е само едно за повишена маневреност и лекота при завоите, но съществува и обратната конфигурация. Времето за експлоатация с едно презареждане на акумулатора зависи от:

  • капацитета - определящата стойност, колко електричество може да отдаде батерията при определена консумация;

  • натоварването върху устройството - пряко оказва влияние върху мощността и същевременно върху консумираната електроенергия. Увеличаването на товара е в пряка противоположност на силата на устройството;

  • терена, по който се движи - има значение дали пътя е каменист или е асфалтов и гладък. В последния случай проходимостта е значително подобрена.

Това са все фактори, влияещи на бързото преминаване от точка А до точка В.

Може ли да се използва за забавление

Освен за работа като ходене в магазина и придвижване за лична среща с някого, подобно устройство често се използва и за забавление. Въпреки, че в повечето случаи тези триколки са в помощ на възрастните трудноподвижни хора, доста са предпочитани и от тийнейджърите с цел забавление и возене из парковете.

Става ли е за близки разстояния и за разходки

Някои хора предпочитат да се возят отколкото да ходят и описаните в настоящата статия триколесни предложения са много подходящи за тях. Ако например често Ви се налага да ходите на пазар или да се разхождате пред блока, такова решение ще Ви зарадва, защото то е предназначено именно за подобна експлоатация и с едно зареждане ще можете да го карате дълго време.

Замърсява ли околната среда

Всички електрически превозни средства, без значение от техния вид, са с грижа към околната среда, защото не отделят вредни емисии в пространството и неприятни миризми. В тях не се изливат токсични препарати, като антифриз, масла и гориво, което ги прави изключително екологични. Доста лесни са за поддръжка и в повечето случаи това се състои във включването на акумулатора за зареждане.

За кого е подходяща

Тя се нарежда сред създаващите удобство електронни джаджи за придвижване на възрастни. Триколката би спестила много усилия на трудноподвижните хора, страдащи от различни заболявания. Разбира се, подобно превозно средство е възможно да се използва и от напълно здрав човек, чието желание е просто да се забавлява.

Какъвто и да е поводът за покупка, заповядайте в онлайн магазин 4sales.bg, където ще откриете значително разширена продуктова гама от възможности за избор. Характерното при нас са ниските цени и новия внос от Китай, където логистичните разходи са сведени до минимум, позволявайки ни да предложим най-изгодните оферти. Заповядайте при нас и при нужда от помощ задължително ни потърсете.