Навигаторът ни помага в града и сред природата

GPS тракерът е удобно решение при всяко положение, чрез което може да следим местоположението на колата си, на домашния си любимец, на децата или възрастните си родители, както и на всеки обект, към когото ги прикрепим.

Те обаче имат още едно неоценимо и полезно предназначение, а именно да се използват за целите на туризма.

Специалните ръчни проследяващи устройства могат да бъдат много полезни за всеки турист, велосипедист, алпинист, скаут, къмпингуващ, дори яхтсмен или сърфист. Заради конкретното си предназначение, те са много компактни, имат висока издържливост, водоустойчиви са и устойчиви на удар. Пренасят се и се използват лесно, а пригодността им да се използват навън сред природата е уникална, като функционират дори нощем.

Използвайки специалната навигация, всеки турист гарантира сигурността си, като във всеки един момент има ориентация за местоположението си, за най-удобните маршрути, подслони, места за настаняване или селища наоколо. Това става благодарение на навигационните системи, минаващи през спътници. Освен това тя гарантира сигурно придвижване и в градски условия.

Следим през спътник туристическите си маршрути

 

Какво да правим в екстремна ситуация при походите

Ръчният GPS тракер за туризъм ни дава предимство във всяка среда, особено при туристическите маршрути и чрез софтуерни решения, които могат да се окажат жизнено важни в екстрена ситуация по време на туристическите походи. С тази навигация винаги държите нещата под контрол, знаете с точност къде се намирате и накъде отивате.

Устройството има и редица функционалности:

  • Специален приемник, дата, час, разстояние, скорост;
  • Компас;
  • Bluetooth;
  • Данни да дата, час, разстояние, скорост;
  • Подробна карта;
  • Запис на маршрута.

 

Как работи ръчната навигация

Работата с компактната ръчна навигация е изключително проста и лесна, не изисква специални познания време или усилия.Сред природата или по градските улици, на къмпинг или на поход, вашият GPS тракер за туризъм ще улесни живота ви във всяка ситуация и по всяко време. Чрез него ще знаете къде се намирате и накъде трябва да отидете, колко е часът във всеки един часови пояс по света, какво разстояние ви дели от следващата точка по маршрута ви, с каква скорост се движите и колко километра сте изминали на всеки етап и т.н От вас се иска само да въведете място и маршрут и проследяващото устройство ще свърши всичко останало. Освен това чрез него самите вие ще бъдете лесни откриваеми при евентуална кризисна ситуация.