Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електро скутери

Съдържа 21 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Скутерите на ток предоставят едно основно предимство на своя собственик и за това са толкова търсени в момента - те просто Ви позволяват да преодолеете определено разстояние за по-кратко време. Какво точно представляват и за кого са подходящи. Как да изберем правилният и на още интересни въпроси ще отговорим сега.

Какво представляват електрич...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Скутерите на ток предоставят едно основно предимство на своя собственик и за това са толкова търсени в момента - те просто Ви позволяват да преодолеете определено разстояние за по-кратко време. Какво точно представляват и за кого са подходящи. Как да изберем правилният и на още интересни въпроси ще отговорим сега.

Какво представляват електрическите скутери

Те могат да бъдат дву- или три-колесни превозни средства и за тяхното управление не се изисква ходенето на определени изпити и наличието на специални документи. Притежават малък електромотор, захранван от акумулатор и според размера на прибора се преценява мощността на двигателя.

За да удовлетворят по-прецизно потребителските желания, производителите предлагат два вида:

  • мини-скутери - мощността им е не повече от 1,5kW. Характеризират се с малките си размери и тегло. Те са едноместни и пробегът им зависи не само от капацитета на акумулатора и задвижващия механизъм, но и от теглото на водача. Ако той е по-тежък, съответно ще се изисква повече усилия от страна на превозното средство и то ще се изхаби по-бързо. Разбира се значение има и пътната настилка, но при спазване на оптимална комбинация е възможно изминаването на около 40 до 60 км;

  • пълноразмерни - те са по-мощни, но и по-тежки от горепредставените. Въпреки това, предоставят повишена безопасност за водача, защото са по-обемисти и устойчиви на пътя.

Също, те не отделят вредни емисии в околното пространство и с тях преминавате през пешеходни пътеки, градинки и навсякъде, където не можете да преминете с друго моторно превозно средство. Градските модели са идеални за ходене до отдалечения магазин на пазар и изобщо за изминаване на по-големи разстояния, които биха отнели много време за преодоляването им пеш.

За кого са подходящи

Достъпни са както за по-възрастните хора, така и за тийнейджърите, защото могат да се използват за вършене на определена работа (превозване на багажа, покупките) и за забавление (возене в парк и градинки). Полезни ще бъдат и за трудноподвижните хора, на които им се налага да се придвижат до отдалечени една от друга точки. Така си спестявате много време и също придвижването по този начин е много забавно и вълнуващо.

На какво трябва да обърнем внимание при избора

За да направите подходящ избор, трябва да вземете под внимание параметри, от рода на изминаваното с прибора разстояние, Вашето тегло и пътните условия. Средният пробег при едно зареждане е около тридесет километра, но пътя да е гладък и равен. Тежестта на водача максимално е позволено да достига до 120 кг. Важно е да се знае, че изкачването по нанагорно ще изхаби бързо батерията, особено ако товарът върху мотопеда е голям.

Защо да се доверите на 4sales.bg

Защото се опитваме да поддържаме най-добро съотношение цена/качество на предлаганите в онлайн магазина китайски мотопеди. На разположение на всеки наш клиент са експерти за отправяне на запитвания, свързани с дейността ни и затруднения при пазаруване. За още по-изгодни покупки дори периодично правим промо-оферти, така че следете ни редовно. Очакваме Ви!

Още
Електро скутери : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.