Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

3D увеличителен екран за телефон TV1187

30,00 лв

3D увеличителен екран за телефон TV1187 #10444

ОПИСАНИЕ:

Екранът на телефона ви не е достатъчен, за да се насладите на онова, което гледате? Решението е тук. 3D увеличителният екран ви позволява да увеличите 3-4 пъти размера на дисплея на телефона си. Вие може да регулирате разстоянието между екрана и телефона според размера на дисплея ви. 3D увеличителният екран позволява двама или трима човека да се насладят на цифровото съдържание – идеална нова придобивка за влюбени двойки, които обичат да прекарват време заедно. 

Джаджата използва ново поколение Blu-ray лещи с висока разделителна способност, много по-ясни от обикновените лещи, могат да увеличават картината 3-4 пъти, за да се избегне зрителната умора. Това прави изображението реалистично, пълно с триизмерен ефект.

ОСОБЕНОСТИ:

Увеличителният екран ви предлага изображение с висока разделителна способност, забравете за дразнещата синя светлина – този екран я елиминира. Няма нужда да носите очила с висока защита, докато гледате любимия си филм или реалити предаване. Той е в състояние на облекчи дискомфорта и умората в очите. Препоръчително е да се използва в условия на по-приглушена светлина, защото някои отражения могат да се появят при използване в условия на силна светлина и да попречат на комфорта ви.

Увеличителният дисплей предотвратява умората в очите, но не е препоръчително да го използвате за твърде продължителен период от време. Джаджата ще ви спаси от уморителното държане на телефона, което често може дори да скове пръстите ви. Поставете телефона си на стойката е се насладете на страхотно изживяване, докато гледате любимото си шоу.

Използвайки увеличителния екран ще си решите проблема и с ниския звук от телефона ви. Независимо дали искате да гледате телевизия или да слушате музика, можете да се насладите на ниските и високите честоти на качествения звук.

ДИЗАЙН:

Дисплеят е така проектиран, че да пасва на повечето модели мобилни телефони, така че независимо дали имате скъпа марка апарат или по-бюджетна, проекторът определено ще работи перфектно с вашето устройство. Екранът е подходящ за употреба на закрито, по време на къмпинг, пътуване, свободно време и др.

Джаджата е перфектен подарък за всеки, който обича да прекарва време пред синия екран. Идеален както за възрастни, така и за деца. Децата могат да го използват, докато гледат анимационни филми, за да предпазят зрението си. По-възрастните хора могат да го използват за увеличаване на екрана, за да виждат по-ясно. 

Можете да използвате продукта навсякъде и по всяко време. Той е изработен от висококачествена пластмаса, която е толкова здрава, че да издържи дългогодишна употреба, стига да го използвате и съхранявате правилно. Не се бавете и го прибавете към вашата колекция от модерни малки уреди у дома.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Bluetooth версия – V5.0;
  • Увеличение – 3-4 пъти;
  • Материал – пластмаса + акрил;
  • Дистанция – 1-1,5 м;
  • Размери – 20*18*4 см;
  • Тегло – 0,480 гр.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 3D увеличителен екран за телефон.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.