Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Автобагажници за таван

Съдържа 8 продукта.
 • Универсален автобагажник "Комби" RB-880

  0 Отзив(и)

  В каталога ни е автобагажник Комби, универсален, подходящ за всички видове автомобили.

  49,30 лв
  Купи
 • Автобагажник Метален

  0 Отзив(и)

  Универсален багажник за покрива на МПС, подходящ за всички видове автомобили. Багажникът е лесен за монтаж и демонтаж, както и е изключително удобен при пренос на велосипеди и други. Максимално

  59,30 лв
  Купи
 • Универсален метален автобагажник за покрив...

  0 Отзив(и)

  Универсалният багажник за покрив е подходящ за всички автомобили. Той  е удобен за транспортиране на велосипеди, обемни вещи и други неща, които не могат да се поберат вътре в купето или в багажника.

  40,30 лв
  Купи
 • Багажник за автомобил за ски

  0 Отзив(и)

  Багажникът за ски е универсален. Той е разтегателен, като максималната му дължина е 1180 мм, а минималната - 900 мм. Подходящ е за пренасяне на ски, независимо от размера и модела им.

  54,60 лв
  Купи
 • Универсален багажник за автомобил за...

  0 Отзив(и)

  Универсалният багажник за автомобил е идеален за всички модели и размери велосипеди. Удобен и практичен е. Вече ще можете без проблем да транспортирате  велосипедите си, когато сте на почивка и да се

  58,50 лв
  Купи
 • Универсален багажник за автомобил с ключ

  0 Отзив(и)

  Универсалният багажник с ключ за покрива е практичен и компактен. Той ще улесни всяко транспортиране на багаж, когато той не може да се побере в автомобила Ви. Ще Ви спести място.

  92,50 лв
  Купи
 • Метален автобагажник за Dacia Logan за покрив

  0 Отзив(и)

  Металният багажник за покрив е доста практичен и компактен. Той ще Ви улесни при транспортирането на багаж, които не се побира в автомобила Ви. Ще Ви спести място и време. 

  62,50 лв
  Купи
 • Автобагажник за покрив с два ключа

  0 Отзив(и)

  Багажникът за покрив е компактен и практичен.  Осигурява добра защита от кражби. Той ще улесни транспортирането на багажа за къмпинга. А при закупуване на по-обемни стоки, няма да се налага да търсите

  169,00 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Често при потегляне на дълъг път, вземате багаж, който не може да се събере в обикновения на вид багажник на вашата кола и тогава на помощ идват допълнителните автомобилни багажници за таванен монтаж на кола. Как да ги изберем правилно и лесно ли се монтират ще разберем по-долу.

Какво трябва да знаем при избор на багажник за своя автомобил?

Универсални багажници за кола

...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Често при потегляне на дълъг път, вземате багаж, който не може да се събере в обикновения на вид багажник на вашата кола и тогава на помощ идват допълнителните автомобилни багажници за таванен монтаж на кола. Как да ги изберем правилно и лесно ли се монтират ще разберем по-долу.

Какво трябва да знаем при избор на багажник за своя автомобил?

Универсални багажници за кола

Избирайки правилния аксесоар за горен превоз на стоки от определен тип, обърнете внимание не само на материала, но и на начина за монтиране и заключване на всеки модел кола. Всички предлагани днес конструкции за транспортиране на багаж на капак на кола се различават по няколко основни свойства:

 • привлекателна външност;

 • приемливи аеродинамични свойства, не оказващи влияние върху скоростта;

 • леко тегло, предвид че този тип широк багажник е само кутия;

 • простота на монтажа на всеки един различен багажник;

 • безопасност при експлоатация дори на по-голям автомобилен аксесоар.

Тези допълнения биват два основни типа, а именно универсални и такива, предназначени за превозване на определени неща, като например ски, велосипеди, сноубордове или друго спортно оборудване.

Лесен за монтаж

Багажници за таван

Като цяло, фиксацията на автобокс върху кола се извършва лесно и отнема около 10-15 минути. Той трябва да се извършва съгласно инструкциите на производителя, приложени към продукта. На самата инсталация на един багажник, обикновено влияние оказва геометрията на тавана на модела лека кола или джип. Ако са предвидени стандартни отвори, то тогава монтажът се осъществява с пристигащите в комплекта болтове или други елементи, като колан например.

При монтирането на закрит бокс, първоначално поставете напречните релси, върху които всъщност се фиксира. При позиционирането му, съобразете той да се окаже в центъра на основната конструкция и паралелно на повърхността на земята. При превозването на велосипеди, куфари или друго обемно оборудване, се използва специален или универсален външен багажник за кола.

Максимално натоварване

Препоръчителното тегло, до което може да достига общия товар е 100 кг. Все пак, поради многообразието от разновидности е препоръчително за по-точни данни да се обръща внимание на посочените в инструкциите за употреба стойности. 

Разпределението на теглото по широчина е необходимо да бъде възможно най-балансирано. Според производителите, то трябва да e разпределено в съотношение 1/2 между гредите и 1/4 в предната и задната част.

Ако въпреки написаното по-горе, имате притеснения дали ще направите точният избор, свържете се с операторите на онлайн магазин 4sales.bg Заедно с тях ще направите правилната селекция на багажник от високо качество и те ще Ви съдействат при оформянето на поръчката ако срещате трудности. В нашия сайт всички изделия в категорията са произведени от висококачествени материали и са евтин, но професионален вариант за транспортиране на багаж върху кола и с гаранция, така че няма от какво да се притеснявате! Заповядайте и ние ще Ви помогнем в избора на товарен аксесоар за кола!

Популярни търсения: багажници за покрив, таван, автобагажник цена, автомобилни, релси за таван на кола, за покрив на кола.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.