Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Фолио за автомобили

Съдържа 38 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

На пазара в последно време голям тренд сред автолюбителите стана така нареченото карбоново фолио, имитиращо карбон. Какво всъщност представлява то и къде се използва, как се лепи и какви са предимствата му. На всички тези въпроси ще се опитаме да отговорим още сега.

Какво представлява карбоновото фолио за коли?

Карбонът често е използван в п...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

На пазара в последно време голям тренд сред автолюбителите стана така нареченото карбоново фолио, имитиращо карбон. Какво всъщност представлява то и къде се използва, как се лепи и какви са предимствата му. На всички тези въпроси ще се опитаме да отговорим още сега.

Какво представлява карбоновото фолио за коли?

Карбонът често е използван в производството на рамки за колела и автомобилни детайли, поради неговата лекота и в същото време здравина и гъвкавост. Той обаче е изключително скъп материал и за неговата имитация се появи специално фолио. От едната страна, то е с почти идентични на истинския материал текстури, а от другата е покрито със специален залепващ слой.

В същото време, цветовите варианти изобилстват и те са всякакви, според желанието Ви да преобразите цялото купе. Лепенето става лесно, но за него ще поговорим в следващия раздел. Най-важното е, че при грамотното изпълнение по поставянето, ефектът е наистина поразителен.

Лесно ли се лепи?

Съществуват няколко етапа, чиято последователност е задължително да се спази, и ако ги знаете и приложите, процесът наистина е забавен. Сега накратко ще ги изброим и опишем:

 1. Да подготвим основата - необходимо е всички обработваеми области да се обезмаслят и почистят перфектно;

 2. Разглобяване на обработваемите части - за да стане добре облепването е нужно да се отстранят детайлите;

 3. Премерване и изрязване на отделните парчета - без премахване на хартиения слой се измерват и изрязват отделните парчета. Те се отрязват малко по-големи, а след залепването се оформят фино;

 4. Отстраняването на хартиения слой се извършва върху равна повърхност;

 5. Нанесете сапунен разтвор преди залепване за по-лесното заличаване на въздушните мехурчета;

 6. Полагането на изрязаното парче върху повърхността се извършва чрез предварително опъване и затопляне с пистолет за горещ въздух. За по-прецизното поставяне, приплъзвайте с пластмасова шпатула от центъра към края;

 7. След цялостното оформление и изпъване се изрязват излишъците отстрани и това е всичко.

За къде е подходящо?

Използва се за облепване на отделните автомобилни детайли, стъкла, фарове и т.н. Така значително се подобрява цялата визуална част на превозното средство и то придобива съвсем различен вид. След цялостния завършек на процеса по полагането се създава впечатление за употреба на карбон, характерен за скъпите и луксозни возила.

Предимства

Чрез употребата на подобен облицовъчен материал, Вие имате възможността да се възползвате от следните предимства:

 • визуална идентичност и уникалност;

 • избор сред многоцветни решения и тяхната комбинация;

 • лекота при полагането;

 • почти съвършено изпълнение с възможност за опъване и разтягане на самия филм;

 • бърз демонтаж.

Ако искате да притежавате единствено по рода си на външен вид возило, заповядайте в специалната категория на онлайн магазин 4sales и направете своя избор. Тук Ви очаква огромно разнообразие от модели с всякакви цветови решения на достъпни цени. Ако срещате трудности или колебания при пазаруването и подбора, винаги можете да потърсите наш сътрудник, който ще Ви съдейства. Очакваме Ви!

Популярни търсения: защитно фолио за кола цена, авто фолио цена, качествено фолио за кола, карбон фолио, фолио за стъкла на коли, фолио за прозорци на коли, фолио за стъкла на кола, качествено фолио за стъкла, фолио за стъкла на коли цени.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.