Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Вълшебна неувяхваща роза в стъкленица с LED светлина YSH J

84,00 лв

Вълшебна неувяхваща роза в стъкленица с LED светлина YSH J #01822

Стилен сувенир


Неувяхващата роза е необикновен и изключително оригинален подарък. Тя има вид на живо, свежо цвете, но издържа в продължение на месеци без да загуби добрия си вид. За изработката на хербария е използвано истинско растение, обработено по специален начин и внимателно аранжирано с бронзирана дръжка и листа. Тя е поставена на черен постамент и предпазена от стъкленица. Ефектът е допълнен от малки led светлини, които осветяват аранжировката.

Стилният вид на вечнозеления сувенир го прави подходящ подарък за официални поводи и празници, за Свети Валентин или сватба. Ще го получите с луксозна подаръчна кутия, с легло за стъкленицата за безопасно пренасяне.


Иновативна технология за запазване на цвета


Запазването на свежия вид на цветето се дължи на специалната технология използвана за консервирането. След откъсване растението се потапя в течност, смес от органични съставки с натурален произход. Те се просмукват в тъканите, замествайки растителните сокове, които се съдържат в тях. След пълното абсорбиране цветният стрък се оставя на проветриво място, като това завършва процеса на консервация.

След обработка цветята могат да издържат без да променят вида си до няколко години. Единствената поддръжка, която изискват е почистването от прах. Листенцата им запазват естествен вид, не се втвърдяват, но трябва да се внимателни, за да не ги пречупите.


Подарък безопасен за децата


Хербарият е абсолютно безопасен, тъй като при подготовката не са използвани химикали или други опасни за здравето агенти. Продуктът е екологично чист и позволява рециклиране. При процеса на подготовка в възможна промяна на натуралния цвят на листенцата и постигането на впечатляващи, ярки или преливащи ефекти. Колоризацията е също екологично издържана процедура, която оставя изделието нетоксично.


Характеристики

  • Размер: 8.5 х 18 см;
  • Размер на кутия: 16 х 16 х 26 см;
  • Нетно тегло: 600 гр;
  • Захранване: Батерии;
  • Тегло с кутия: 1200 гр.


В опаковката

  • Неувяхваща роза с led светлини.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Дамски подаръци

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.