Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Високи гладиаторки със стилизирани раковини без подметка YM10

40,00 лв

Високи гладиаторки със стилизирани раковини без подметка YM10 #01916

Високи гладиаторки с красиви детайли на една кука, без подметка

Лятото е сезона, в който тялото се радва на най-много свобода и удоволствието да шляпаме с боси крака е едно от най-хубавите му предимствата. Добавяйки красив аксесоар, който ще подчертае тяхното изящество ще ни създаде повече настроение и ще допълни избрания тоалет. Представяме ви гладиаторки без подметка, оформени като красив кроше чорап, който прилепва към предната част на прасеца, глезена и стъпалото. Това е едно оригинално решение, с което ще впечатлите околните. Изплетено е на една кука от нежни памучни конци и се предлага в два цвята - черно и бяло. Моделът е със стандартен размер, който отговаря на всички номера.

Морски раковини и римски стил в очарователна комбинация

Изделието безспорно впечатлява още на пръв поглед. Седем реда декоративни елементи, изплетени на една кука в съвършена форма са поставени върху предната част на прасеца. Отзад те се свързват с кръстосани връзки, които едновременно изпълняват ролята на регулатори на размера в зависимост от индивидуалните физически данни, а също и отговарят за стабилизацията на изделието върху крака.
Орнаментите напомнят спираловидни раковини, които са пришити една към друга във форма на стилизирано сърце, разкрито най-ясно в последния ред, попадащ директно върху горната част на стъпалото. От долната част на това сърце се спуска бримка преминаваща в халка, закачена на втория пръст. Така изделието придобива своя завършен вид и очарованието му се разкрива в пълнота.

Естествени конци и прецизност на изработката

Аксесоарът е направен с изключително внимание към прецизността на изработката. Всяка бримка е на мястото си, всеки орнамент е в пълна хармония и синхрон с останалите.
За изработката са избрани памучни конци, които се отличават с мекота и здравина. Памукът лесно се понася от всеки тип, дори най-чувствителната, кожа без да предизвиква алергични реакции. Също така той лесно се напасва към формите на тялото, като по тази начин спомага изделието да стои по възможно най-естествения и подходящ начин.
Поддръжката е лесна - може да се пере както на ръка, така и в пералнята заедно с други дрехи при средно високи температури.

Бяло и черно - универсалните съчетания

Забележителността на изработката се подчертава силно от избраните цветови вариации в бяло и черно - универсални нюанси, които си отиват с всички останали цветове и са особено подходящи в контраст с тъмния или светъл тен на кожата.

Характеристики:

  • Модел: високи гладиаторки със стилизирани раковини без подметка;
  • Размер: универсален;
  • Цветове: бяло, черно;
  • Материал: памук.

В опаковката:

  • 2 броя (1 чифт) в избран цвят.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Мода за жени

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.