Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред за премахване на влакна, мъх и топчета от дрехи WAKEN TV431

18,00 лв

Уред за премахване на влакна, мъх и топчета от дрехи WAKEN TV431 #04541

Особености:

Всеки има любим пуловер, които носи с удоволствие и не иска да остави. Но с времето започват да се образуват топчета и мъхчета, които правят дрехата негодна за носене. И въпреки че любимата ни блуза или панталон са още напълно здрави, ние сме принудени да ги изхвърлим, защото външният ми вид не е особено приятен. Затова на помощ ни идва, за да вдъхне нов живот на любимото облекло - уредът за премахване на влакна, мъх и топчета от дрехи WAKEN. Изключително полезен и впечатляващ. Прави всяка дреха да изглежда като нова.

Описание:

Работи благодарение на мощна акумулаторна батерия с висока издръжливост тип AC 110 – 220 V ~ 50Hz. Зарежда се напълно за около 12 часа. Еднакво ефективна е при всички видове облекла и материи. Машинката е лесна за използване. Тя е лека и не натоварва ръката по време на употреба. С нейна помощ бързо ще съберете досадните власинки от дрехите си в контейнерчето.

Как функционира:

Лесен и удобен е за употреба. Когато го използвате е препоръчително да извършвате плавни движения върху дрехата. Не е необходимо да упражнявате силен натиск, за да не увредите материята. За отстраняване на мъхчета движете близо до повърхността на плата, а за по-фини материи използвайте кръглия назъбен накрайник. Избягвайте почистването на повърхности върху които е възможно да има твърди частици под формата на декорация които могат да попаднат в уреда. Не използвайте върху мохер и ангола. За да почистите уреда, първо го изключете. Свалете накрайника и премахнете металното фолио като развиете по посока обратна на часовниковата стрелка. Извадете остриетата и почистете с четката ,която е включена в комплекта Изпразнете контейнера от насъбралите се в него мъхчета и топчета. Не натискайте металното фолио, тъй като може да се деформира.

Дизайн:

Корпусът на уреда е изработен от пластмаса. То е в бял цвят, като има и сини акценти. Дизайнът му е семпъл и ергономичен. Снабден е с бутон за включване и изключване. Има висококачествени ротационни ножове, които с лекота премахват неприятните образувания по дрехите. Разполага с контейнерче, в което се събират мъхчетата.

Технически характеристики:

  • Модел: WK206.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Уред за премахване на влакна, мъх и топчета от дрехи; 
  • Малка четка;
  • Пластмасов контейнер за излишните влакна.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Всичко за дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.