Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ръчен уред за премахване на мъх и топчета от дрехи TV304

8,20 лв

Ръчен уред за премахване на мъх и топчета от дрехи TV304 #05038

Описание:

Този ръчен уред възстановява дрехите ви и материите и им придава свеж вид сякаш току що сте ги взели от магазина. С него ще вдъхнете нов живот на старите си дрехи чрез процеса по бързо бръснене, без да навредите на самата материя, ще ги поддържате чисти, меки и изглеждащи като нови. Ще можете да отстранявате лесно и безпроблемно топчета и мъх от любимите си пуловери, завеси, килими, тапицерия и други. Бърз и лесен за използване, той безопасно и ефикасно премахва “натрупаните години” от дрехи, пердета и шалове.

Особености:

Работа без батерии и гарантирано дълъг живот Повечето уреди на пазара за премахване на топчета и мъх се захранват и работят с помощта на батерии, които се износват и изхабяват бързо и налагат честата им смяна. Това определено води до утежняване на бюджета ни и често излиза доста по-скъпо отколкото просто да закупим нова дреха или килим. С тази придобивка ще се сбогувате със закупуването на еднократните батерии и за разлика от бръснещите машини, работещи с батерии, които не успяват да осигурят постоянната и нужна мощност, този преносим ръчен уред за отстраняване на власинки дава стабилна и постоянна силна мощност. Благодарение на висококачествените материали, от които е изработен, можете да бъдете сигурни, че той ще ви служи дълго и вярно. Дръжката му е изработена изцяло от дърво и е създадена в удобна за захват от ръката форма, а самата бръснеща част е направена от мед, който не се изхабява лесно и предоставя гарантирано дълъг живот.

Дизайн:

Ръчния уред е изключително лек и удобен за употреба и е подходящ за приложение върху най-различни и разнообразни материи като велур, кашмир, вълна и всякакви видове плат.  Освен премахването на мъх и досадните топчета, можете спокойно да използвате уреда и за премахването на косми полепнали по любимите ви дрехи или пък по домакинското обзавеждане като мебели, драперии и покривала.

Характеристики на продукта:

 • Материал - мед, дърво;
 • Размери - 17.5 Х 13.5 см;
 • Работа без батерия;
 • Подходящи материи за третиране - кашмир, велур, плат, вълна;
 • Функции - премахване на мъх, топчета и косми;
 • Гарантирано дълъг живот.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Ръчен уред за премахване на мъх и топчета от дрехи - 1 брой;
 • Торбичка за съхранение - 1 брой;
 • 12 месеца гаранция;
 • Ръководство за употреба.
2021-05-30

Защото ми хареса продукта, който поръчах.

  2020-11-12

  Чудесен. Уред

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.