Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Украшения за крака “Сини пеперуди”

14,00 лв

Украшения за крака “Сини пеперуди” #01924

Украшения за крака “Сини пеперуди”

Ако се чудите с какъв подходящ аксесоар да обновите гардероба си това лято - гривните за крака са подходящото решение. Те идват в нова форма и дизайн, още по-впечатляващи и чаровни. Представяме ви вариант, който съчетава елегантност и изящество, с нотка закачливост и свежо настроение. Моделът акцентира на стилизираният образ на пеперудите, допълнен от нежна светло-синя лента. Направен е в размер, подходящ за всеки крак и ще стои чудесно със сандали, чехли и обувки на платформи.

Пърхащо очарование

Изделието привлича със семплия си дизайн, фокусиран на основния декоративен елемент - две сини пеперуди. Изработени в красива текстилна апликация, те са поставени от външната страна на стъпалото, както и отпред, точно преди пръстите. Стилът на орнаментите наподобява временна татуировка, но с тази разлика, че ще се носят многократно и няма опасност да предизвикат алергични реакции.

За придържането на декорацията е спусната нежна синя лента, която започва с връзки за краката. Те са достатъчно дълги, за да може по избор да бъдат кръстосани около прасеца или увити на няколко пласта около глезените. Отпред е предвидена малка халка, която се закачва около някой от пръстите за повече стабилност.

Старателна изработка

Изделието е направено от ленти от полиестерен материал и машинно бродирани апликации. Материалите са нееластични, но меки и се понасят добре дори от най-чувствителната кожа. Декоративните насекоми са закачени само за средната част, за да се създаде алюзията за трепкащи крилца, когато се движите.
Производителите препоръчват артикулът да се пере на ръка, подари деликатността на изработката. Гладене не е необходимо.

Синя магия

Избраният цвят на изделието е светло-син. Декоративните елементи включват разнообразни багри като жълто, черно и бяло, за да се подчертае автентичността на изображенията. Свежестта на цветовете допринася за превръщането на продукта в чудесен летен аксесоар, особено подходящ за плажа, басейна или дълги следобеди под сянката на асмата с чаша студено питие.

Характеристики:

  • Модел: украшение за крака “Сини пеперуди”
  • Марка: JOE;
  • Размер: един, универсален;
  • Цвят: син;
  • Материя: полиестер;

В опаковката:

  • 2 броя (един чифт).

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Мода за жени

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.