Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Украшение за крака “Бяла Магия” YM8

7,50 лв

18,00 лв

-58%

-10,50 лв

Украшение за крака “Бяла Магия” YM8 #01922

Украшения за крака “Бяла магия”

По дрехите посрещат, гласи старата поговорка. Ако сте с тоалет, включващ този модел аксесоар за стъпало и глезен, със сигурност ще получите внимание и възхищение от всички в компанията. Представяме ви артикул, с няколко сложни елемента, изплетени на една кука в искрящо бяло. Изделието е направено в един универсален размер и може да се използва от всеки, независимо от номера на обувката.

Трипластно цвете и верига от халки

Моделът впечатлява със сложността на изработката. Основният акцент е върху стилизирания модел на цвете лилия, което е центрирано върху предната част на стъпалото. Орнаментът повтаря реалния образ на лилията, разлиствайки пласт върху пласт фина дантелена нишка. От двете страни на цветето, както и пред нещо е разположена верига от кръгли халки, също плетени на една кука. Те придават завършеност на дизайна.

За закрепване около крака са предвидени две дълги връзки, които да кръстосате като гладиаторски сандали около прасеца или просто увиете на няколко пласта около глезена. В предната част е изведени и тънка капковидна халка за закачане около някой от пръстите.
Артикулът ще стои чудесно на дълга лятна рокля, пола-клош или бански костюм в подобен стил. Може да се носи на боси крака или в комбинация с чехли, сандали, а защо не и сватбени обувки.

Мекота и свежест

Направено от фина памучна прежда, изделието е много приятно на пипане и лесно се наглася на всеки тип крак. Памукът е естествена материя, която не предизвиква алергична реакция на кожата и се понася добре дори и от най-чувствителната. Лесно се пере на ръка с хладка вода и сапун или в пералня на щадяща програма при средно високи градуси. Избягвайте смесването с цветно пране, защото памукът е лесно абсорбиращ и ще се боядиса бързо в друг цвят.

Чистота и непреходен стил

Подобно на черното, това единственият друг цвят, който е универсален и непреходен в модата. Подходящ е както за ежедневието, така и за всякакви по-официални събирания. Може да се носи във всички сезони и се комбинира лесно с всички останали багри. Предложеният продукт е избран в бяло, за да се наблегне на красотата на флоралния мотив и да се даде възможност за повече избор според индивидуалния личен стил

Характеристики:

  • Модел: украшение за крака “Бяла Магия”;
  • Марка: JOE;
  • Размер: един, универсален;
  • Цвят: бял;
  • Материя: памук.

В опаковката:

  • 2 броя (един чифт) в цвят по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Мода за жени

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.