Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стилни дамски обеци с кристали в три различни цвята А61

13,10 лв

Стилни дамски обеци с кристали в три различни цвята А61 #05290

Особености:

Обеците са с плътна кръгла форма, към която има декорация от удължени кристали в долната им част. Кръглата част на обеците, е декорирана с няколко пласта различни елементи, които очертават формата от вън на вътре. Външния слой, е съставен от малки бели кристали, които са обкантени. Слоя под него е с кръгла форма и е съставен от два еднакви реда миниатюрни елементи в златисто. Най – вътрешния слой, е съставен от четири слоя с малки бели кристали, които запълват кръга. Декорацията в долната част на кръга е съставена в синьо и бяло. Към долната част на декорацията са прикрепени четири продълговати сини кристали, които формират цвете в центъра на което има блестящ бял кристал. От двете страни на цветето има два продълговати сини кристала в обков и два цилиндрични сини елемента. Най – долната част на декорацията, се състои от продълговати бели кристали, които са три на брой и са поставени като продължение на синьото цвете.

Описание:

Обеците се предлагат в три различни цвята, които са с една и съща форма и дизайн, но с различен цвят на кристалите. Цветовете са: черно, златисто и бяло. Може да изберете цвят според своите предпочитания, цвят на облеклото с което искате да ги комбинирате.

Дизайн:

Може да съчетаете тези обеци успешно с всяка любима прическа, без да се опасявате, че те ще изгубят своя чар и блясък. Какъвто и стил да изберете, тези обеци ще ви правят блестящи.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Черен, златист, бял;
  • Размери: 2,3см.х4,3см;
  • Тегло: 0,02кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Дамски обеци с кристали в три различни цвята.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.