Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Соларен фонтан с три режима на разпръскване на водата

29,00 лв

39,00 лв

-26%

-10,00 лв

Соларен фонтан с три режима на разпръскване на водата #06244

Описание:

Ако обичате приятната, уютна и хармонична обстановка, то този фонтан със слънчева батерия, ще ви даде възможност да постигнете много в декорацията на вашия дом, офис, заведение или градина. Фонтанът е лесен за инсталиране и използване, той използва захранване със слънчева енергия и вашата грижа за неговото функциониране е минимална за сметка на ползите, които ще получите. Декорацията с фонтан създава спокойна и приятна атмосфера, което ще помогне на вас или вашите клиенти да се почувстват в приятна и ползотворна атмосфера. Фонтанът има три приставки, които ви дават възможност за разнообразие в режимите на разпръскване на водата. Има възможности да регулирате височината и циркулацията по начин по който желаете, като в комплекта са включени две приставки за регулиране височината на водната струя.

Особености:

Фонтанът може да поставите върху повърхности от тип шадраван или директно във воден басейн, като той ще бъде ефектен и естетичен. Поставянето върху водна повърхност е абсолютно безопасно, фонтанът е проектиран да стои стабилно и това по никакъв начин  няма да наруши неговата функционалност или да промени неговата работа. Фонтанът може да поставите в центъра на декоративно езеро, шадраван, басейн или на друга позиция, която считате за подходяща. Ако разполагате с по – голям по размер воден обект, може да комбинирате няколко фонтана като това със сигурност ще направи вашето място още по – стилно и интересно. Комбинацията от три или пет фонтана ще ви оформи истинско водно шоу, което ще е удоволствие за очите и душата.

Дизайн:

Фонтанът представлява кръгъл черен диск, който е декориран в две части. Дискът е оформен с вътрешен кръг, който е изцяло в черен цвят и по – голям външен, който има украса с линии, ориентирани към неговия център. Дизайнът е семпъл и елегантен, но действа успокояващо. Дизайнът позволява различно съчетание с водосъдържатели, които може да изберете по собствен вкус и предпочитания. Красивите цветни водосъдържатели, ще се комбинират успешно с черния цвят на фонтана и ще се запази хармоничното излъчване и стил. По този начин какъвто и водосъдържател да използвате за вашия фонтан, няма да се стигне до дисхармония или някаква несъвместимост.

Как функционира:

Фонтанът има помпа, която се захранва със слънчева светлина и засмуква водата под повърхността на която е разположен, след което я разпръсква по няколко възможни начина. След разпръскването на водата тя се връща отново към своето предишно местоположение и по този начин се оформя затворен воден цикъл. В комплекта са включени три приставки за разпръскване на водата и два удължителя, като удължителите се използват за да регулирате височината на разпръскваната струя. Сглобяването е изключително лесно. След като изберете една от двете приставки за дължина, я поставяте в центъра на диска. Върху приставката за дължина поставяте една от трите приставки за разпръскване на водата. Няколко лесни стъпки, които ви дават възможност за множество различни комбинации и водни ефекти.

Технически характеристики:

  • Соларен фонтан;
  • Цвят- Черен;
  • Захранване- Слънчева енергия;
  • Форма: Кръгла;
  • Диаметър: 16 см.

Съдържание на опаковката:

  • 1бр. Фонтан с помпа;
  • 3бр. Наставки за разпръскване;
  • 2бр. Удължителя за наставките.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички За дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.