Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сгъваема стойка за мобилни устройства за автомобил с щипка ST7

10,00 лв

Сгъваема стойка за мобилни устройства за автомобил с щипка ST7 #06518

Описание:

Нов модел стойка за мобилни и gps устройства, която използва 6 подвижни точки за задържане на устройството, като те имат специални канали в които устройството влиза и по този начин получава пълна стабилност. Подвижните точки са разположени по две в лявата и дясната част на устройствата и две в долната част. Подвижните точки приемат размера на поставеното устройство, като след неговото премахване, възвръщат своя сгънат компактен вид. Предимството на този вид стойка е че може да се използва с различни устройства без значение от техните размери. Така ако разполагате с няколко различни устройства като смартфони и gps навигация може да използвате стойката за което и да е от тях, без да има необходимост да осигурявате няколко държача. Препоръчителните размери за използване на стойката са 4.7 – 6.5 инча. Тази нова точкова технология за задържане на смарт устройствата е комбинирана с щипка, която се използва за прикрепване към вентилационните отвори на таблото на автомобила. Използването на щипка за прикрепяне към таблото, е възможност за променящо се позициониране без усилия, което не изисква използването на инструменти или асистенция и не оставя механични повреди. Щипката задържа стойката стабилно към таблото, като осигурява възможност да се поддържа охлаждане или работна температура на  устройствата по време на продължителна работа.

Особености:

 • Универсалност – подвижните точки които задържат смарт устройствата позволяват използване на устройства с размери от 4.7-6.5 инча, което покрива максимално всички модели, които са налични на пазара;
 • Дълготрайност – за изработването на стойката са използвани материали устойчиви на температурни промени, както и излагане на слънчева светлина продължително време;
 • Лесна инсталация – прикрепването на стойката към вентилацията на таблото с щипка, е лесна за използване и не оставя механични повреди.

Дизайн:

В основата си стойката има обратно ориентирана трапецовидна форма със заоблени ръбове. Около нея са разположени 6 кръгли подвижни точки за закрепване. Точките се намират по две в ляво и дясно и две в долната част на стойката. Точките са кръгли като имат канал в който трябва да влязат ръбовете на устройството. При поставянето на телефона в стойката, точките се придвижват разтягайки се до неговите форма и размери, като точките в долната част осигуряват стабилност на телефона по вертикала му.

Технически характеристики:

 • Стойка за смартфон за автомобил с щипка;
 • Цвят на продукта: Черен, червен, сив;
 • Материал на продукта: пластмаса ABS;
 • Нетно тегло: 0.1 кг;
 • Съвместимост: 4.7 – 6.5 инча.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. Стойка за мобилни устройства за автомобил с щипка;
 • Транспортна опаковка.
2022-01-10

Има информативни клипове

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.