Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ръчна смукателна тръба за гориво TV1185

12,00 лв

Ръчна смукателна тръба за гориво TV1185 #10455

ОСОБЕНОСТИ:

Как да сглобите комплекта? Отворете опаковката, монтирайте маркучите от всяка страна на помпата, фиксирайте ги с помощта на скобите, поставете я в резервоара за гориво, натиснете помпичката няколко пъти. 

Комплектът е изработен от висококачествена пластмаса. Тя е издръжлива на горивата и издържа изпитанията на времето. Смукателната тръба се използва за източване на бензин, масло и др. течности. Използва се за насочване на гориво към горивната помпа след смяна на горивния филтър. 

Продуктът е с висока производителност. Той помага за прехвърляне на течности, отстраняване на вода, смяна на масло и други бързо и безопасно. Продуктът е практичен и надежден. Преносим и удобен размер, удобен за носене и лесен за използване. 

Продуктът е изработен от устойчив ABS материал, устойчив на корозия и е с висока якост за максимална издръжливост. Изпомпването с този уред се случва по-бързо и помпичката ви позволява да изпомпвате течност от един контейнер в друг. 

Освен препоръчителен аксесоар за автомобила, който трябва да съхранявате във вашия багажник, за да ви е под ръка при нужда, продуктът може да ви влезе в употреба и във вашия дом. Можете да го използвате за изпомпване на водата от вашия аквариум например. Преди да започнете изпомпването, имайте предвид нивото на двете течности. Тази, от която изпомпвате, трябва да е на по-високо. Движението на течността е еднопосочно. Продуктът се предлага в няколко варианта с различна дължина на маркуча. 

Продуктът ще ви позволи да прехвърляте без проблем опасни течности без да се налага да се докосвате до тях. Освен за изпомпване на течности, можете да използвате уреда за надуване на надуваеми топки, дюшеци и други. Хубавото е, че за да използвате помпата не са ви нужни батерии или електричество, а можете да свършите работата само с няколко помпания. Продуктът е използваем при всякакви обстоятелства. Особено полезен, когато нямате достъп до електрическа помпа.

Екстракторът е подходящ и за течности с нисък вискозитет като вода, така че освен за изпомпване на водата от вашия аквариум, можете да го използвате и за отпушване на мивки. Изключително лесен за използване. Не се изисква никаква предварителна подготовка, за да се справите с източването. Инвестирайте средства в практичен продукт, който ще ви бъде полезен в различни ситуации. 

ДИЗАЙН:

Смукателната тръба е прост и ефективен инструмент за пълнене на двигатели на автомобили, мотоциклети, та дори и лодки. Продуктът е лесен за използване, просто свържете маркучите към помпата и след това ги затегнете с включените в комплекта скоби.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Материал – пластмаса;
  • Цвят: бял, черен;
  • Вариант 1 – помпа, 1 м маркуч, скоби, опаковка;
  • Вариант 2 – помпа, 1,5 м маркуч, скоби, опаковка;
  • Вариант 3 – помпа, 2 м маркуч, скоби, опаковка;
  • Вариант 4 – помпа, 3 м маркуч, скоби, опаковка.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Ръчна смукателна тръба за гориво.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.