Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Разглобяема прахосмукачка

256,00 лв

Купи на кредит

Разглобяема прахосмукачка #01810

Разглобяем уред за дома

Прахосмукачката има лек корпус от пластмаса и олекотена метална сплав, като позволява разглобяване. С различните приставки можете да чистите както вкъщи, така и автомобила. Към основното тяло се свързва удължителната тръба за стандартно изсмукване на праха от килима или директно се поставя четката. Така се превръща в практичен портативен уред, с който ще почистите тапицерията на седалките в автомобила или меката мебел в дома.

Отделните части се свързват здраво и се сменят бързо, само с натискане на освобождаващите бутони. Позволява регулиране на дължината, като можете да поставите двете или едната част на тръбата. С изделието лесно се достигат високи места, то функционира безпроблемно и в обърнато положение, когато чистите завеси или ъглите на тавана.

Троен филтър

Уредът притежава троен филтър, който успява да събере както големи и едри части, така и фин прах. По-едрите обекти се събират в прозрачния контейнер, а последващата филтрация елиминира и най-фините прахови частици. Вторият компонент на филтъра задържа микроскопичните частици прах, благодарение на турбинното завихряне на въздуха в него. Като последен етап от филтрацията е добавен антибактериален памучен слой.

Мощен мотор

Продуктът се отличава с голяма мощност на мотора от 400 W. Той работи с 32000 оборота в минута и Ви гарантира голям капацитет на засмукване. Слабата мощност често е недостатък на тези уреди, като резултатът е незадоволително обиране на праха и слаба сила на засмукване. Изделието достига до 1200 Ра вакуумна сила при чистене.

Въртяща глава и приставки

Основната четка има въртяща глава с ротация на 360 градуса. Това допълнително улеснява работата, като позволява с малко движения да постигнете резултат. Няма да се налага да размествате мебели, за да достигнете под тях, на тесни пространства или ъгли.

За труднодостъпните места е предвиден тесен и плосък накрайник и малка четка с дълъг косъм. Тя може да се използва и за почистване на дамаски, дървени и други по-чувствителни повърхности.

Екстри

Прахосмукачката е много лека, тежи 1.8 килограма, за да можете лесно да я вдигате. Има дълъг кабел за свободно движение между стаите. Всички части на продукта могат да се мият с вода и препарат. Контейнерът се изпразва, чрез отваряне на капака без да необходимо да го сваляте. Той, както и филтриращата глава позволяват миене и разглобяване.

Технически характеристики

· Материал: ABS и олекотена метална сплав;

· Мощност: 400 W;

· Захранване: 110-220 V;

· Сила на засмукване: 12000 Pa;

· Обороти в минута: 32000;

· Тегло: 1.8 кг;

· Дължина на кабела: До 7 м;

· Вместимост на контейнера: 0.7 л;

· Размер на основното тяло: 325 х 135 х 232 мм;

· Ниво на шума: < 71 dB.

Какво се намира в пакета

· Разглобяема прахосмукачка;

· Удължителна тръба в 2 части;

· Приставки;

· Инструкции за употреба;

· Гаранция за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички За дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.