Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Практичен спортен мъжки часовник за пътешественици и авантюристи

30,60 лв

101,66 лв

-70%

-71,06 лв

Практичен спортен мъжки часовник за пътешественици и авантюристи #05096

Описание:

Този спортен часовник е изработен от метал и пластмаса, а универсалният му спортен дизайн го правят подходящ за ежедневна употреба. Разполага с голям и стабилен циферблат и три бутона в страни за регулиране и настройване.
Също така има вграден термометър и спортно закопчаване, което го прави неизменна част от вашата екипировка по време на къмпинг, лов и риболов, спорт и други екстремни и авантюристични занимания.

Особености: 

Един от съставните му елементи е вградения мини компас на каишката, който ви дава спокойствието, че ще можете да се ориентирате лесно и да не губите правилната посока докато сте на поход в планината или по време на друго занимание. Също впечатляващ факт е, че каишката на този спортен часовник е направена изцяло от парашутно въже или т.нар. “паракорд”, а приложенията на този тип въжета е широко и може да ви помогне изключително много докато сте в природата. То може да бъде използвано при направата на мрежи за риболов, при разпъване на навеси, тенти и палатки, за издърпване на различни предмети, монтиране на хамак, дори и за затягане и поставяне на турникет в необходими и екстремни ситуации. Несъмнено този часовник със своите функционалности е една задължителна придобивка за всички активни туристически дейности, както и за по-спортните натури.

Технически характеристики:

  • Цвят - налични различни цветове;
  • Материал - метал, пластмаса;
  • Вграден мини компас;
  • Каишка от парашутно въже - паракорд.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Практичен спортен мъжки часовник за пътешественици и авантюристи - 1 брой.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.