Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Поставка за телефон с ъгъл на въртене 360° и 270° ST3

9,60 лв

14,60 лв

-34%

-5,00 лв

Поставка за телефон с ъгъл на въртене 360° и 270° ST3 #06507

Описание:

Безопасното шофиране, при което имате нужда от навигация или поддържане на връзка с вашите мобилни устройства, изисква да си осигурите надеждна поставка, която да може да ви осигури най – добрият ъгъл на видимост, без да предизвиква рискови ситуации. Тази поставка за телефон има възможност за позициониране на устройствата до 270° по вертикала и 360° по хоризонтала, осигурявайки ви безопасно шофиране. Този елегантен и нов модел поставка за навигационни и мобилни устройства, използва сигурно закрепване със силиконов накрайник и може да се инсталира без да оставя механични повреди по корпуса на таблото за няколко минути. Поставката е съвместима с всички устройства и държачът и използва разширяваща се скоба, която се настройва спрямо размерите на устройствата. Минималният размер за устройства е 5.8 см, а максималният 8.5 см. Размерите се считат за универсални и подходящи за всички устройства. Технологията, която е използвана осигурява елегантен дизайн, практичност, контрол и лесна инсталация. Може да закрепвате поставката върху повърхностите на стъклото, арматурното табло преценявайки най – удобното за вас разположение.

Особености:

Персонализиран дизайн, който не блокира зрителната линия, безопасно шофиране, мобилна навигация, универсален. Материал от ABS, силикон, устойчиви на високи и ниски температури. Приложим за мобилни телефони, gps навигации и друго оборудване с ширина 5 см.- 8.5 см. Възможности за фиксиране на предно стъкло, арматурно табло, гладък плот на масата, стена от керамични плочки. Допълнителни възможности на продукта е опцията да се завърта на 360 ° по хоризонтала и 270° по вертикала, универсална силиконова вендуза, телескопичен дизайн с дълги пръти, регулиране на разстоянието.

Дизайн:

Дизайнът на поставката е едновременно стилен и опростен, следващ тенденцията за практичност и осъществяване на пълен контрол върху устройствата без необходимост от влагане на много време и средства. Бърза и лесна инсталация, която не оставя следи върху повърхностите. Поставката се състои от три части, които се свързват с подвижни елементи: стабилна основа със силиконово закрепване, рамо със телескопичен дизайн, чиято дължина може да бъде коригирана, държач за мобилни устройства с пристягаща скоба.

Как функционира:

Намокрете силиконовата вендуза и я поставете на желаното от вас място. Разширете задържащата скоба на държача за мобилни устройства и поставете вашият мобилен телефон или навигация. Изберете ъгъл на видимост, който е най – удобен за вас.

Технически характеристики:

  • Магнитна поставка за телефон за автомобил;
  • Поставка за телефон за автомобил със силиконово закрепване;
  • Цвят на продукта: Черен;
  • Материал на продукта: пластмаса ABS, силикон;
  • Нетно тегло на продукта: 166 гр;
  • Размер на продукта: 16 х 7 х 11см.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. Поставка за телефон за автомобил със силиконово закрепване;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.