Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Подлакътник с USB конектори

48,00 лв

Подлакътник с USB конектори #02614

Особености

Нашият подлакътник със 7 USB конектора в колата ще Ви предостави невероятно удобство както на Вас, така и на пасажерът Ви. Въпреки привидната му простота, той крие в себе си допълнителна функционалност, повишаваща комфорта многократно. Това е например наличието на място за поставяне на чашата с кафето, пепелник и достатъчно голямо свободно пространство за съхранение на различни малки по размер вещи, като салфетки, кърпички и т.н.

Какви са предимствата от употребата на подлакътника в колата


При дълги часове шофиране, ръката, с която превключвате скоростите се изморява, поради постоянното напрежение върху мускулите. Ето защо, по-добрият и безопасен вариант е тя да може да се поставя някъде, където да се отнеме мускулното напрежение. И тук на помощ идва нашият подлакътник. Той напълно се вписва в интериора на салона и е незабележим.

В същото време обаче, може да бъде отличен помощник и с изключение на споменатото му по-горе предимство, той притежава проста конструкция и универсалност. Невероятно функционален е защото предоставя различни удобства, от рода на стойка за чаша, пепелник и отделни технологични екстри, като USB-входове. С тяхна помощ имате възможност да зареждате отделни джаджи (смартфон, таблет, Bluetooth слушалки и т.н.).

Какви цветове са достъпни


Изборът на подходящия цвят е изключително важен. Все пак искаме новата ни покупка максимално добре да се вписва в цялостния интериор на салона. Ето защо, ние Ви предлагаме отделни разцветки: черно, сиво и бежово. Това са достъпни универсални цветови гами, често срещани в съвременните автомобили, а приложените към продукта снимки ще Ви помогнат по-детайлно да прецените кой от тях най-добре ще пасне на Вашия случай.

Размери


Изборът на подходящите параметри е следващият важен фактор, когато разглеждаме различните разновидности. Параметрите на нашия продукт са с ширина 140 мм х 135 мм и дължина от 340 мм. Това са напълно стандартни показатели за съвременните автомобили, но Вие все пак се уверете, че те са удачни за Вашия случай, измервайки предварително наличното място.

Използвани материали при изработката


Когато правим нашата покупка, задължително трябва да се информираме за използваните продукти при изработката. В случая имаме пластмаса, метал и еко кожа. Пластмасата се характеризира с повишена еластичност и издръжливост при умерено физическо въздействие, а металът е изключително здрав и плътен.

Той не се подава на корозионни процеси и осигурява повишена стабилност. Еко кожата е използвания тапицерен материал, който изглежда максимално като естествения си аналог, внасяйки уют и приятно усещане при употреба.

Техническа информация

  • цвят: черен, бежов, сив;
  • размери: ширина 140 мм х 135 мм, дължина: 340 мм;
  • материал: пластмаса, метал, еко кожа.

Съдържание на комплекта

  • самото устройство в разглобено състояние;
  • адаптер за запалката;
  • USB кабел с два еднакви конектора от двата си края;
  • пликче с монтажни винтове;
  • гаранция 12 месеца.
Защо да купим подлакътник за кола
Как се монтира универсален подлакътник

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.