Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Неопренови унисекс колани за отслабване на бедрата TV968

17,80 лв

Неопренови унисекс колани за отслабване на бедрата TV968 #08110

Описание:

Създаден специално, за да подпомогне отслабването на проблемните зони като бедра и корем, този колан действа бързо, ефективно и едновременно спомага за премахването на целулита. Неговата специална неопренова материя, стимулира отделянето на течности по време на активни тренировки, но същевременно запазва хигиената и е лесен за поддържане. Коланите за бедра са оформени така, че да обхващат удобно бедрата и да осигуряват възможност за пълна подвижност по време на упражнения. Размерът е регулируем и подходящ както за мъже така и за жени. Коланите са изработени от висококачествен неопрен, гъвкави и разтегливи с трайни шевове. Те имат специална не хлъзгаща се вътрешна повърхност, която предотвратява разместване или сгъване. Затваряне с велкро за перфектно прилягане. Ще остане фиксирано дори в най -интензивните тренировки.

Особености:

Технологията на действие на коланите увеличава производството на пот и подобрява кръвообращението, за да се стопят упоритите мазнини по ръцете, вътрешната част на бедрата и талията. Неопреновата материя е лесна за поддържане и хигиена, тя позволява лесно измиване под течаща вода без специален препарат, след което остава готова за употреба с минимални усилия. Коланите са съобразени с размера на бедрата, но същевременно могат да се прилагат за областта на корема и ръцете, което дава възможност за пълно оформяне на тялото. Коланите правят тренировките по – качествени и пълноценни, усилвайки видимо техния ефект за по – кратък период от време. Подходящи за употреба и от двата пола, коланите съдействат за постигането на по – добър външен вид с минимални усилия.

Дизайн:

Коланите имат интелигентен и елегантен дизайн, който остава незабележим под спортния екип или изглежда ефектно по време на тренировки във фитнес залата или на открито. Изработени от неопрен с най – високо качество, коланите едновременно са гъвкави но техните шевове са трайни и няма опасност от накъсване. Вътрешната повърхност на коланите осигурява стабилност против приплъзване и те остават на мястото си по време на активни тренировки. Закопчаването е с велкро, което осигурява перфектно прилягане, бързо поставяне и максимална ефективност без значение от променящите се размери. Коланите са подходящи за трениране на всякакви спортове, тъй като те не ограничават движението на мускулите по никакъв начин заради еластичната си материя. Те могат да бъдат използвани от жени, деца и юноши, които искат да подобрят бързо и ефективно своя външен вид и да постигнем максимално лесно видими резултати.

Технически характеристики:

  • Име на продукта: Неопренови унисекс колани за отслабване
  • Цвят: Черен;
  • Материал: Неопрен;
  • Размер на кутията: 13.5 см x 21.0 см x 5.5 см;
  • Тегло: 144гр. (с кутията);
  • Нето тегло: 99гр.;
  • Размери: L, XL.

Съдържание на опаковката:

  • 2 бр. Неопренови унисекс колани за отслабване на бедрата;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.