Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мултифункционално кухненско ренде Wire Cutter

21,90 лв

28,00 лв

-22%

-6,10 лв

Мултифункционално кухненско ренде Wire Cutter #06924

Oписание:

Многофункционалното ренде разполага с 6 различни вида остриета от неръждаема стомана за нарязване с различни форми. Кухненският комплект се доставя с контейнер за нарязаните продукти за по-голямо удобство и за по-малко бъркотия на кухненския плот. Силните и остри остриета от неръждаема стомана улесняват нарязването на зеленчуци и плодове и ще ви служи вярно в кухнята години. 

Особености:

Машината е многофункционална и наистина ще ви спести време при приготвянето на зеленчуци. Изработена е от висококачествена ABS пластмаса, която е нетоксична и без вредни материали, което ще ви гарантира здравословно и безвредно приготвяне на храна. Ножовете са с различни размери: 2 mm и 3 mm, 1,5 mm и 2 mm за рязане на слайсове, кръстосана машина за приготвяне на вафлени картофи и ренде. Лесно се почиства и съхранява. Несравним уред, който може да използвате във вашата кухня, за да приготвите бързо и лесно желанието от вас ястия. С него дори пържените картофки могат да бъдат с интересна и различна форма, а прясно зеленчуци за любимите ви салати, ще имат съвършено еднаква форма. Приготвянето на салати, ордьоври, предястия, супи и други вече е лесно и приятно. Лесното почистване и съхранение прави уреда често използван във всяка кухня.

Дизайн:

Многофункционалното ренде е подходящо за миене в съдомиялна машина, въпреки че се препоръчва ръчно измиване. Съхранението е удобно, като просто поставите всички остриета в разпределените слотове или контейнера.

Как функционира:

Шестте подвижни, сменяеми и ултра остри остриета от неръждаема стомана, предпазителят за ръце и контейнера ви предоставят цял комплект от инструменти за приготвяне на ястия и салати. Основните функции са: спестяваща време резачка: приготвянето на зеленчуци е по-лесно от всякога, когато използвате тази мандолина, с която бързо нарязвате в различни форми или жулиени любимите си зеленчуци като моркови, краставици, лук, картофи, домати или тиквички за секунди! Мултифункционален резач: Този мандолин е оборудван с шест взаимнозаменяеми остриета от неръждаема стомана, за да ви позволи бързо да приготвите своето ястие. Многообразната функционалност на рендетата ви спестява рязане на ръка, предпазва ви от порязван и заготовките за вашите ястия ще имат напълно еднаква форма. 

Технически характеристики:

 • Тип: Кухненски уред;
 • Материал: Неръждаема стомана, ABS;
 • Наличен цвят: Червен;
 • Тегло на опаковката: 0,552 кг;
 • Размер на опаковката (Д х Ш х В): 32,50 х 12,00 х 10,50 см.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 x Многофункционално ренде;
 • 2 x Прав слайсер;
 • 2 x Ренде;
 • 2 х Режещи инструмента;
 • 1 x предпазител за ръката;
 • 1 x белачка;
 • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.