Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред за ронене на царевица Corn Kerneler TV22

4,97 лв

10,00 лв

-50%

-5,03 лв

Уред за ронене на царевица Corn Kerneler TV22 #01114

Особености

Кухнята е мястото, в което всяка домакиня може да използва въображението си и да приготвя вкусни ястия, от които всички гости буквално да си оближат пръстите. И тъй като всеки продукт изисква да бъде спазено времето за термична обработка, е трудно да спестим от него за готвене. Но пък можем да спестим такова, докато обработвате избраните съставни елементи.

Досадно и бавно е беленето на картофи, почистването на бобови култури, но едно от най-трудните предизвикателства, е да отделите зърната царевица от кочана.
Представяме ви иновативното изделие, благодарение на което, тази сложна дейност вече е възможна и то за изключително кратко време.

Как работи уреда?

Поставете сварения продукт в тесния край на устройството. След това натиснете надолу. Остриетата от неръждаема стомана бързо и лесно отстраняват излишните елементи. Само с едно движение вече имате цели зърна, отделени без никакво затруднение. Цялото съдържание се събира в предвидения за целта контейнер, който побира зърната на поне два кочана.

Приложение

Царевицата е любим продукт не само на децата. Можете да приготвите вкусна крем супа или да я направите на пара, с пармезан и сол. Революционното устройство спестява време, чисти се бързо, използва се лесно и е незаменим помощник във всяка кухня.

Технически характеристики

 • Материал: висококачествена пластмаса и неръждаема стомана;
 • Цвят: жълт;​
 • Размер на артикула: 14.9 см х 11.7 см х 5 см;
 • Тегло на артикула: 0.130 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Уред за ронене на царевица.
Препоръчваме ви също:
Необходимо в кухнята
2017-05-27

За първи път виждам такъв уред. Обичам да правя салати и ястия с прясна царевица, затова си мисля, че трябва да си поръчам такъв уред. Нямам търпение да пристигне, за да го изпробвам.

  2017-05-18

  Дъщеря ми обожава да хапва царевица. Проблемът е, че не обича да яде царевицата от кочана и винаги трябва да я роня. Откакто си взех този уред, роненето става много лесно.

   2017-04-27

   Много обичам да хапвам царевица с майонеза. Проблемът е, че не обичам замразена царевица и винаги трябва да си роня от кочана, а това става много бавно и изнервящо. С този уред вече това става много лесно и дори забавно. Много съм доволна, че мога да ям вкусна и прясна царевичка.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.