Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Многофункционален спрей за смазване, LUBRICATING SPRAY

6,80 лв

Многофункционален спрей за смазване, LUBRICATING SPRAY #04887

Особености:

Многофункционалният спрей за смазване е висококачествен аерозолен продукт, създаден по специална формула. Той е устойчив на почти всякакви влияния. Приложим е в много насоки - за почистване, за смазване, за отстраняване на влага, за премахване на ръжда, за разхлабване на клеясали съединения, за предпазване на метални елементи от вредното влияние на външната среда, за защита от замръзване, отстранява неприятното скърцане. Спреят има висока проникваща способност. Без проблем разхлабва съединения от ръждясали болтове, гайки, кабели и други крепежни елементи. Смазва и премахва скърцането на панти, брави, смесители и други подобни. Намалява триенето при триещи се една в друга повърхности. Не съдържа силикон.

Описание:

Мултифункционалната смазка има множество приложения в дома и автомобила, а и не само. Подходяща е за използване като силно проникващо средство за по-лесното развиване на заяли болтове и гайки. Тя ги покрива с тънък слой защитен филм. Ефективно отстранява и отблъсква влагата. Това от своя страна предотвратява образуването на ръжда по металните елементи, която ги прави негодни за употреба. Освобождава заяли кранове. Премахва замърсявания и следи. Почиства и поддържа в много добро състояние различни механизми като ключалки, панти, брави, корнизи, шевни машини, велосипеди, мотоциклети, градински съоръжения, инструменти, оръжия, както и механични части на принтери, компютри, автомобилни части и други. Спреят е изключително полезен и практичен. С негова помощ с лекота се смазват брави и секретни ключалки, за да се избегне клеясването им. Спреят също така предпазва и от замръзване. Течността има размразяващо действие. Освен това премахва досадното скърцане на вратите и прозорците.

Как функционира?

Почистете внимателно повърхността, върху която ще прилагате спрея. Целта е той да може да проникне добре и да подейства, където е необходимо. Разклатете спрея. Премахнете капачката и пръскайте от малко разстояние. Оставете да подейства за няколко минути. След което забършете третирания предмет от излишната смазка. Очакваният резултат е на лице! Ще се удивите!

Дизайн:

Опаковката на спрея е метална. Тя е в син цвят като преобладават надписи в бяло. Капачката ѝ е пластмасова, в червен цвят е. Затваря се доста плътно. Флаконът е удобен за употреба. Той е аерозолен, което прави използването му доста практично и икономично. Също така предпазва от попадане на продукта върху кожата на ръцете или от изцапване на дрехите ви.

Технически характеристики:

  • Срок на годност: 3 години;
  • Марка на продукта: Good Shun;
  • Модел: H-1098;
  • Форма: аерозол;
  • Количество: 450 мл;
  • Тегло: 390 грама;
  • Размери на опаковката: 20 см * 6,5 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Многофункционален спрей за смазване.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.