Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Инструмент за поправка на спукана гума, GUM REPAIR CASE2

25,33 лв

39,00 лв

-35%

-13,67 лв

Инструмент за поправка на спукана гума, GUM REPAIR CASE2 #02333

Иновативен дизайн и компактност


Като представител на един масово използван уред, какъвто е помпата за гуми, тази, която предлагаме на вниманието ти е с множество положителни страни пред останалите шестващи на пазара. Едно от основните й предимства е именно изключително креативният й дизайн и необичайно разположение на ръчката за помпане. За разлика от другите, не е нужно да бъде използван крак като при крачните помпи или силен тласък надолу, като при помпите с дълги ръчки. Помпата е проектирана и създадена, така че конструкцията да бъде лесно обхвана с дланта на ръката и именно вътрешната част на горния ни крайник да извършва дейността по помпането. Малкият размер, който не само превръща помпата в компактен уред заемащ малко място и съответно удобен за съхранение, но и допълнително улеснява боравенето с нея, а оттам и целият процес. В същото време, благодарение на двете набраздени линии по основния корпус се получава здрав захват без опасност помпата да бъде изпусната или да се хлъзга в ръката.


Широк обхват на приложение


Може да бъде използван за бързо и лесно напомпване на гумите, когато те са спаднали. Подходяща е за напомпване на широк диапазон от гуми и моторни на най-различни моторни и безмоторни превозни средства, като колела, мотоциклети, мотопеди, автомобили, джипове и др.


Изработена от дълготрайни материали


Повечето от въздушните помпи на пазара са изработени от пластмаса и гума, но това са материали, които не предполагат дълъг живот на уреда. Здравината и дълготрайността на маркучите и самата помпа са в рамките на до 3-4 години активно използване. Този мини уред е изключително здрав, на практика вечен, тъй като е изработен изцяло от стомана. Маркучът е къс с подсилена метална спойка към тялото на помпата.

Технически параметри

  • Материал: стомана;
  • Тегло: 0,56 кг.;
  • Размери: обща дължина на основното тяло и маркуча 37 см.

Какво ще откриете в кутията

  • 1 бр. компактна метална помпа за гуми с ръчно бутало и вграден маркуч;
  • Инструкция за употреба;
  • 12 месеца гаранция.
Задължително за мъжете: куфар с инструменти

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Аксесоари за коли

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.