Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук

37,50 лв

78,00 лв

-52%

-40,50 лв

Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук #01485

Удобство и функционалност с масичка за лаптоп във Вашия автомобил

Ако работата на лаптоп или таблет е постоянна част от ежедневието Ви, дори и докато сте на път този аксесоар Ви дава шанс да работите удобно в колата си. Масичката е изработена е от здрав ABS полимер, с леко тегло и елегантна гланцирана повърхност. Изделието е портативно, позволява разглобяване, за да се прибере, когато не се използва.

Тя може да бъде използвана и на шофьорското място и от пътниците на задната седалка, благодарение на различното си окачане. Размерът на плота е 23 х 35 см. Напълно достатъчен е за поставяне на ноутбук, таблет или по-голям и тежък преносим компютър.

Допълнителни приложения

Освен за работа на лаптопа изделието е подходящо и за хранене. Използването зависи изцяло от Вас и нуждите Ви. Под основната табла се намира втора, по-малка изтегляща се плоскост с отвор за чаша. Тя е удобна и за поставяне на мишка, телефон или тонколона по време на пътуване.

Ако често се налага да се храните в колата, това е почти задължителен аксесоар, който не само ще Ви улесни и ще направи обедите по-приятни, но и ще Ви предпази от неволно разливане. Използвана на задната седалка осигурява още пространство за поставяне на храна и други предмети, докато сте в движение.

Как се поставя

Поставката може да се монтира по два начина – на волана или закачена на облегалката на някоя от предните седалки. Има две широки пластмасови куки, с  които да я окачите на волана или на подглавника, а благодарение на регулируемите винтове ще я застопорите здраво.

Закачащите приставки са подвижни, могат да се свалят при прибиране. За монтирането не се изискват никакви инструменти. Куките имат малки заоблени зъбчета, които предпазват изделието от изместване и го закрепят стабилно.

Малката табла е вградена във вътрешността на голямата и не пречи, когато не се използва.

Характеристики

 • Материал: ABS;
 • Размер на голяма табла: 234х350 мм;
 • Размер на малка табла: 222х173 мм;
 • Общ размер: 234х572 мм;
 • Закачащ модул: Ш. 175 мм;
 • Тип: Портативна.

Какво се намира в пакета

 • Портативна масичка за лаптоп за автомобил;
 • Инструкции за използване.
Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 10 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 11 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 12 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 13 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 14 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 15
2020-02-29

Харесах този продукт.

  2018-04-16

  Поръчах масичката от Вас и съм много доволен! Пасна чудесно в колата и върши много добра работа!

   2018-03-02

   само Вие го предлагате на Българския пазар!!!

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.