Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук

37,50 лв

78,00 лв

-52%

-40,50 лв

Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук #01485

Удобство и функционалност с масичка за лаптоп във Вашия автомобил

Ако работата на лаптоп или таблет е постоянна част от ежедневието Ви, дори и докато сте на път този аксесоар Ви дава шанс да работите удобно в колата си. Масичката е изработена е от здрав ABS полимер, с леко тегло и елегантна гланцирана повърхност. Изделието е портативно, позволява разглобяване, за да се прибере, когато не се използва.

Тя може да бъде използвана и на шофьорското място и от пътниците на задната седалка, благодарение на различното си окачане. Размерът на плота е 23 х 35 см. Напълно достатъчен е за поставяне на ноутбук, таблет или по-голям и тежък преносим компютър.

Допълнителни приложения

Освен за работа на лаптопа изделието е подходящо и за хранене. Използването зависи изцяло от Вас и нуждите Ви. Под основната табла се намира втора, по-малка изтегляща се плоскост с отвор за чаша. Тя е удобна и за поставяне на мишка, телефон или тонколона по време на пътуване.

Ако често се налага да се храните в колата, това е почти задължителен аксесоар, който не само ще Ви улесни и ще направи обедите по-приятни, но и ще Ви предпази от неволно разливане. Използвана на задната седалка осигурява още пространство за поставяне на храна и други предмети, докато сте в движение.

Как се поставя

Поставката може да се монтира по два начина – на волана или закачена на облегалката на някоя от предните седалки. Има две широки пластмасови куки, с  които да я окачите на волана или на подглавника, а благодарение на регулируемите винтове ще я застопорите здраво.

Закачащите приставки са подвижни, могат да се свалят при прибиране. За монтирането не се изискват никакви инструменти. Куките имат малки заоблени зъбчета, които предпазват изделието от изместване и го закрепят стабилно.

Малката табла е вградена във вътрешността на голямата и не пречи, когато не се използва.

Характеристики

 • Материал: ABS;
 • Размер на голяма табла: 234х350 мм;
 • Размер на малка табла: 222х173 мм;
 • Общ размер: 234х572 мм;
 • Закачащ модул: Ш. 175 мм;
 • Тип: Портативна.

Какво се намира в пакета

 • Портативна масичка за лаптоп за автомобил;
 • Инструкции за използване.
Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 10 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 11 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 12 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 13 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 14 Масичка за кола подходяща за хранене или работа с таблет, лаптоп, ноутбук 15
2020-02-29

Харесах този продукт.

  2018-04-16

  Поръчах масичката от Вас и съм много доволен! Пасна чудесно в колата и върши много добра работа!

   2018-03-02

   само Вие го предлагате на Българския пазар!!!

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Други потребители избраха също Всички Аксесоари за коли

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.