Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кухненска бъркалка с автоматично въртене TV40

12,00 лв

22,00 лв

-45%

-10,00 лв

Кухненска бъркалка с автоматично въртене TV40 #01095

Особености

Ако ви е писнало да разбивате яйца, сметана или различни видове кремообразни продукти на ръка – то имате нужда от уред, който да го прави вместо вас, но не за сметка на качеството.

Представяме ви една модерна кухненска джаджа, с която размесването ще се превърне в детска игра.

Как работи уреда?

Изделието е изработено а базата на ротационен принцип. За да задвижите мини мотора, трябва да натиснете дружката надолу, след което тя започва да прави бързи обороти. Съответно дръжката се връща нагоре и трябва да повторите процедурата. По време на движението, можете да добавяте постоянно нови продукти, които се съчетават без никакъв проблем и след няколко пълни оборота на устройството – придобиват хомогенен състав.

Приложение

Изделието намира приложение във всяко домакинство. С него се работи бързо, лесно и качествено. Уредът е подходящ за размесване на гъсти субстанции, без това да надраска съдът, в който го правите. За ваше улеснение, ви предлагаме да си подберете удобна купа от пластмаса или стъкло, в която да смесвате всички желани продукти.

С автоматичното устройство за разбиване пестите време, енергия и нерви. Можете да го измивате под течаща вода или в съдомиялна машина. Благодарение на бъркалката, вие ще работите до 10 пъти по-бързо, отколкото с употребата на обикновена.

Технически характеристики

 • Цвят: бял
 • Материали: висококачествена изработка;
 • Размери на артикула: 36.5 см х 7.3 см х 7.1 см;
 • Тегло на артикула: 0.180 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Кухненска бъркалка;
 • Гаранция: 12 месеца.
Необходимо в кухнята
2021-04-10

Лесно е,бързо е!

  2021-02-14

  Вашата корекност

   2017-05-27

   Тази бъркалка изглежда наистина удобно. Може ли да се използва като заместител на миксера? Би свършила страхотна работа при приготвянето на сладкиши.

    2017-05-10

    Откакто имам тази бъркалка, бъркам всичко с нея. Няма да ми се изморява ръката, а в същото време сместа е перфектно разбита. Тази кухненска бъркалка определно си заслужава парите.

     2017-04-24

     Изключително удобна бъркалка. С нея дори дъщеря ми може да приготвя сместа за различни видове сладкиши. Лесно е като детска игра.

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

      Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

      Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.