Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожени колани за тялото - блуза тип БДСМ STL-16-D

56,00 лв

60,00 лв

-7%

-4,00 лв

Кожени колани за тялото - блуза тип БДСМ STL-16-D #02703

Кожени колани за тялото - блуза тип БДСМ

Описанието на този дамски аксесоар може да се определени като дързък, различен и съблазняващ. Стилът се доближава до БДСМ културата на еротиката. Разликата е, че тези колани не ограничават движението, а само създават илюзия за наличие на дреха.

Бъди атракция през деня и през нощта

Коланите са центрирани в предната част, като очертават бюста от всеки край и има още една лента минаваща през талията. Точно през средата са разположени три халки, на които се закачат отделните елементи. За добра стабилност изкуствената кожа е защипана с метални капси. В страничната част се образуват два триъгълника, благодарение на които коланите застават изпънати по тялото.

В областта на раменете има две презрамки, които минават към гърба и стигат до лентата обикаляща гръдната част. Този колан е направен да се регулира, за да може да се използва от дами с различни мерки. Всеки край на колан е заоблен така, че да прилегне добре по женските извивки. Това е добра предпоставка за практично решение покупка. Моделът предлага много съчетания с различно облекло. Ако искате да си направите различна фотосесия край басейн или да освежите стара тениска от гардероба, то този аксесоар е правилният.

Мерките, които трябва да има потребителката на този аксесоар трябва да са: обиколка на бюста 84 см, а на талията около 64 см. Обогатете ежедневието си нещо дребно, а в същото време притежаващо голяма сила.

Характеристики:

  • Материал: Еко кожа, метал;
  • Цвят: черен, сив метал;
  • Регулира се на талията;
  • Приблизителни мерки: гръдна обиколка 84 см, талия 64.

В комплекта получавате:

  • 1 х Колани блуза.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.